Kızlar şimdi eşimin çalıştığı iş kışın çok olmuyor kendisinin işi o yüzden bizde kışın biraz sıkışıyoruz bunun babası 30 liralık faturasını bile eşime ödetiyor helali hoş olsun ama durumumuzu oda biliyor onu geçtim kendisinin birsürü borcu var kredi borcu o borçları kapatmak için kredi çekiyor geçen eşime demiş vesile in üstüne kredi çekelim bölüşelim taksitlerin geldi yatırmam lazım eşim bana bunu söylediğinde güzel bir dille reddettim istemedim neyse kira günü geldi iş yok 500 600 Bi parası vardı cebinde oda anca masraflara gidiyor kardeşi aradı bunu 300 lira yurt parası varmış babasında yokmuş yurt ta sıkıştırıyormuş kızlar ben yanındaydım hiç düşünmedi tamam dedi tak yolladı parayı benim görümcemin eşi işi yüzünden buraya geldi mikızım mihraba 200 lira verdi neyse aldım onu ben markete giderim bezi az kaldı bez alırım falan dedim biraz önce de eşime verdim karta yatır sipariş edicem daha uygun geliyor dedim tamam dedi bu gitmiş reklamlara falan harcamış benim verdiğim paradan da 100 lira almış geldi bana söyledi içim bir tuhaf oldu kızlar lütfen beni yanlış anlamayın ailesine para vermesin demiyorum ama hepsi biliyor durumumuzu işin olmadığını faturalar kira hepsi birikti onlara düşünmeden yardım ederken kızım için verilen parayı alıp harcaması beni çok üzdü sana yarın veririm dedi ama beni yaptığı hareketler davranışları çok üzüyor sanki bizi hep arka plana atıyormuş gibi hissediyorum onun kalbini kırmadan incitmeden bu durumu nasıl anlatabilirim
Hakkınızı helal edin lütfen uzun oldu epey