Allah eşimden milyonlarca kez razı olsun romantiktir sadece hediye anlamında değil çok güzel değer verir eşim. Çevremdekiler genelde onun daha sert halini bilir. Biz kocamla 8 yıl sevgililik. 1,5 yıllık evlilik toplam 9 yıldır birlikteyiz eşimin tek bana bağırışini kötü sözünü görmedim. Bazen alacak hediye bulamaz suprizleri genelde ben çok kurnaz olduğum için hemen anlarım ama mükemmel sever bu bana yetiyor. Normalde, hamileliğimde, şimdi 1 aylık bebeğimiz var en büyük destekçim. Canım yandığında benden çok üzülür hamileliğim de kaç kere başımda Allah'ım acilarini bana ver canı yanmasin diye dua ettiğini bilirim. Kan versem gözleri dolar. İşin içinde ben ve bebeğimiz varsa ağlamaktan asla utanmaz. Bebekten yemek yapamıyorum hiç laf etmez dışardan söyleriz der evle ilgili herşeye yardımcı olur. Alacağı hediyeyi secemesede zorlansa da sevdiğini söylemekten asla utanmaz. Sevgiliykende her haftasonu 4 saat yol gelirdi üniversite okudum şehire gelmek için. Bir kez söylendiğini duymadim elimi birakma sadece benim helalim ol ben gelirim derdi. Rabbim 8 yılın sonunda kavuşturdu o yüzden çok romantik eşim :)))