0 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benimki tam odun yaa çok nadir sürpriz yapar ama çok anlayışlı iyi bir eş ve iyi bir baba çok şükür. Ya sizlerinki

27 Cevaplar

+1 oy
(1,578 puan) tarafından

Eh işte bazen romantik bazen ormantik:D

tarafından
Haaha çok iyi
-Reklam-
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Hediyemi sürprizimi asla eksik etmez.  

Tek sorunumuz dillendirmez, iltifat etmez mesela. 

Derki beceremiyorum ben 
tarafından
Aynı:D valla olmuyo beceremiyorum diyor
(8,586 puan) tarafından
Ama bende deli oluyorum övsün beni istyorm ama yok dili dönmüyor  :D
tarafından
Aah ah sen mi ben mi diyorum aşkım hiç güzel söz söylemiyosun aşkım bitanem diyorumya diyo :) aman ne güzel
0 oy
tarafından

Romantikmi oda ne :) :)

tarafından
::::))) anlaşıldı
0 oy
tarafından
Çok romantik canim kocam ❤
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Evet çok romantikdir valla bende onun yaninda romantik oldum:D

0 oy
(772 puan) tarafından
Benim eşim çok romantik. Bunu hem davranişlariyla hemde sözleriyle her türlü ifade eder. Arada bana şiirler yazar,okur falan. Ben onun yaninda odun gibi kaliyorum valla:)
tarafından
Bizde de odun olan taraf ben olsam :))
(772 puan) tarafından
Oda olur belki:)
tarafından
Yılda iki üç kez o da tam romantiklik mi bilemedm şimdi:::))
(772 puan) tarafından
Yani oda bişeydir bence canim. Ya o kadar da olmasaydi:)
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Çok romantikti Allah var .
0 oy
(175 puan) tarafından
Aynen benimde ewim romantik deyil amma anlayisli iyi bir es iyi bir baba beni seviyor
tarafından
Önemli olan bu canım
(175 puan) tarafından
Tabiki
0 oy
tarafından
Türkiye standartlarında baya romantik ❣️
0 oy
tarafından
Benimki tam bir orman kaçkını hanzo 
tarafından
Yaa :) odun da değil
tarafından
Değil bacım değil
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Beyimizin keyfine bağlı :/ her zaman olmaz tabi de insan arada istiyor 
tarafından
Aynen arada olsa ne güzel oluyo
(6,940 puan) tarafından
Ah nerdeee
0 oy
(2,628 puan) tarafından

image

Durum bu kizlar
tarafından
Allah seni emiii:)
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Romantik değil valla benim yerime telefonuyla aşk yaşar.

Ama yükseğe yakın  orta derecede anlayışlıdır kendileri ☺️ 
tarafından
Canını al telefonunu alma yatağa bile artırmaz telefonunu sarsılır bişey olur diye :)
(3,696 puan) tarafından
Öyle valla çok sinir oluyorum  ve üzülüyorum  da bir yandan,ama düzeltemedim o huyunu:(
0 oy
tarafından

Ortaya karışık benimki :D

İşine geldiği gibi bazen romantik bazen öküzün önde gideni :woot:

Nabza göre şerbetliyor:D

0 oy
(1,136 puan) tarafından
Romantiklikten kastımız özel gunlerse biz de öyle bı ayrım yok canımızın istediği hergun bize özel..canımız isterse yemeğe çıkarız beğendiği şeyi alır esirgemez..hitap ederken güzel şeyler söyler bende aynı şekilde saygı sevgi varsa romantikliktir bence:))))
(1,121 puan) tarafından
Aynisi biz canm :)))
0 oy
(17,420 puan) tarafından
Ehh iste. Kafasina esti mi romantik olur ama genelde odun
0 oy
tarafından
Sozle degildir ama cok temas bagimlisidir dokunur sever sarilir gozumun icine bakar oyle gosterir sevgisini ☺️ ben soylersem soyler ama kendine kalsa soylemez seviyorum diye ☺️ o daha cok hareketleriyle gosterenlerden 
0 oy
tarafından
Kafasi esince romantigin alası olur odunlugun yeri olunca has odun olur kendileri sjsjsjsjsj
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Allah eşimden milyonlarca kez razı olsun romantiktir sadece hediye anlamında değil çok güzel değer verir eşim. Çevremdekiler genelde onun daha sert halini bilir. Biz kocamla 8 yıl sevgililik. 1,5 yıllık evlilik toplam   9 yıldır birlikteyiz  eşimin tek bana bağırışini kötü sözünü  görmedim. Bazen alacak hediye bulamaz suprizleri genelde ben çok kurnaz olduğum için hemen anlarım ama mükemmel sever bu bana yetiyor. Normalde, hamileliğimde, şimdi 1 aylık bebeğimiz var en büyük destekçim. Canım yandığında benden çok üzülür hamileliğim de kaç kere başımda Allah'ım acilarini bana ver canı yanmasin diye dua ettiğini bilirim. Kan versem gözleri dolar. İşin içinde ben ve bebeğimiz varsa ağlamaktan asla utanmaz. Bebekten yemek yapamıyorum hiç laf etmez dışardan söyleriz der evle ilgili herşeye yardımcı olur.  Alacağı hediyeyi secemesede zorlansa da sevdiğini söylemekten asla utanmaz. Sevgiliykende her haftasonu 4 saat yol gelirdi üniversite okudum şehire gelmek için. Bir kez söylendiğini duymadim elimi birakma sadece  benim helalim ol ben gelirim derdi. Rabbim 8 yılın sonunda kavuşturdu o yüzden çok romantik eşim :)))
tarafından
Ayy maşallah size canım benim yaa inşallah hep böyle mutlu sevgi dolu olursunuz amin :)
(1,963 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Rabbim herkese mutluluk versin inşallah. Güzel umut vadeden yarınlarimiz olsun.
0 oy
(2,362 puan) tarafından

Bnm ki de romantik dir de dile fazla getrmez dogm gunu evlikl yıl donmu bunlrı hiç unutmz:)

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,525 göst.
9 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 348 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 641 göst.
5 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 215 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (208 puan) tarafından soruldu

410,942 soru

12,366,402 cevap

42,057 kullanıcı

Kategoriler

...