Kizlar kon dişi ama icimi dokmek istiyorum kacarak Evlendim boyle diyince herkes kotu gozle bakiyor yargiliyor ama yaptiklarini boyle ddusunenler bence cok haksiz Ben esimle tanistimailemin haber yoktu gorusup konusuyorduk ramazan ayiydi oruc birlikte alalim dedik kafeye gittik annem ogrendi elimden ablamla teli alip benmisim gibi esime ayrilalim masaji attilwr telefonuza elimden aldilar ve beni 1 klinige goturduler orda kizligimi bakiremiyim hayla diye kontrol ettirdiler:( cok kirilsin anneme gidicm bisey yapmadik dedim inanmadi eve geldim lavabonu gitsem 5 dakika kaldim annem hemen bagirir oraya gel napiyorsun lavaboda diyor tekme atardi namusa kadar kufur ederdi surekli teyzemlerin yaninda utandirirdi beni sikayey ederdi uyumak iste Sen oraya gitsem bagirdir burda mal odada kal diye abimlere ablamlara kardeslerime bununlan konusmayin derdi :( diceksiniz sevgilim oldu diyemi boyle hayir eskidende biyleydi birsey olsa hemen kizligimi kontrol ettirdi inanmazdi bana alanlar hep cafeye girerdi beni almazlardi aralarina hep duslarlardi nefes alamiyordum artik sofrada oturuyorum annem hemen cehenenmlilsin diyordu :( istahim kacar yemek yemenden oraya giderdim umrusunda degildi acmiyim :( ama Ben esimi birakmasin telefon bulup durumu anlattim yinede bulustum cunku Allahtan korkan birydi namazindaydi esimle bulustum annem ogrendi cok kokrtum eve gitmeye oldururler diye dusundum:( eve gitmedim esimde kaldm esimin ailesi yurt disinda yasiyor esim burda kaliyor esim tek yasiyordu olan oldu teyzemde diyom geldi nisan oldu ama annemde babamda gelmedi nikahimiz sahte altin taktirdi annem ablama sirf millet bisey demesin kacarak evlendimi jilmesinler diye simdi 4 aylik 1 kizim var annem gelmedi ablamlarsa 2 aylikken geldiler :( lohusaligimida tek gecirdim herkes bana kotu gozler bakmiyor kacarak evlendim diye kacmakta denmezki Ben bulusmak icin bulustum esimle kacmak icin degilki esimide for durumda biraktim diye cok agladim ama esim hep arkamdan durdu ne onun ailesine benim ailem yardim etmedi hep biz kostuk eve dizdik cok sukur rabbim kimseye muhtac etmesin evimizde kuflu koltuklar var ama elimizden gelen yaptik neden herzaman suclu olan benim ailemin yuzunden hepsi bende isterdim ceyizim olsun durumum olsun evden tekli duvakli cikim ama ailem istemedi diyorki yedigim onunde yemedigin arkandaydi onlar aneligi babaligi yemek vermekten ibaret sayiyorlar ltfn morel verin hata kimde
r