Canm kendini sezeryana yöneltme öyle yaparsan normal doğum yapamazsin bende senin gibiydim nasıl yapacm diye çok düşünürdum ama o gün geldi ve Allah yardım etti dua okuyarak doğurdum bebeğimi. Evet vajinal kesik atıldı bana da ama inan canm o doğum sancısından zaten alttan kesik acısını hiç fark etmiyorsn bile şahsen ben hiç anlamadım meğer kesik atmış ebe sonradan dikiş atıldığı zaman anladım.. sancıları Zor kolay diyemem ama inan canm sezeryan daha zor onun acısını en az 1 ay çekersin ağır ağır antibiyotiklr kullanmak zorunda kalırsın , sezeryan kolaya kaçmak derler ama inan o daha zor eger herşey normal gidiyorsa risk yoksa normal doğum yap derim korkma inan sonrası senin açından daha kolay olacaktır. Bak doğumdan sonra dikiş attılar hoop hemen ayağa kalktım gezdim oturdum bebeğimi emzirmeye çalıştım tabiki zorluğu vardır elbette sonuçta bir insandan bir insan çıkıyor ama inan sonrası kuş gibi hafifliyosun.
Kendini yapamam diye odaklama yaparım diye düşün hep Kötü bişey de getirme aklına hep güzel olacak, pozitif düşün canm bebegini de sağlıkla kucağına al inşallah