0 oy
1,772 göst.
Aile kategorisinde (319 puan) tarafından
Eşiniz para verir mi verirse ne kadar verir 

Benimki maaşını alınca 500 tl verir bana pazar yaparım 1 ay boyunca 3 4 defa giderim aylık pazara 

Market alışverişi aylık yaparız eşim kartıyla alır bana verdiği parayla pazar yaparim Bende şimdi hersey o kadar uçmuş ki 100 tlden aşağı yapılmıyor pazar alışverişi 

78 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maaşını eve bırakır ne yaptın diye hiç sormaz Allah razı olsun bende tutumluyum kendi haslik alır evden 
tarafından
Bende tam tersiyim herhalde eşim bana bıraksa bir günde harcarim :) eşim bilir bizde hesabı ben alışverişe bayılırım kartan online alışveriş yaparım limiti bitince duruyor nasılsa eşim ay başı bir daha öder yine bitiririm limitini pazar market herşeyi eşim halleder faturalar vs ye evlendim evleneli hiç karışmadim kendisi çok düzenlidir benim kartan harcadigimada karışmaz
tarafından
Ondan kaynaklanıyor işte tutumlu olmasam eşim bırakmaz belkide bilemiyorum ama hasliksiz bırakmaz :))
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Pazarı marketi kendi halleder zaten her akşamda istedigmi alır gelir bana gerekli oldugunda isterim o zaman verir 
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Maasi alir kendine 1000 tl alir gerisini benm karta atar.cnku hesabini tutamaz harcar oldgunda.pazari esim yapar gerisini evin herseyi ben alirim marketten şoktan falan.elekteik su dogalgaz ben oderim.bise lazm olursada alirim.gereksiz olmadigi surece bisey demez.
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Pazar dışında bana harçlık veriyor eksik bir ihtiyacım varsa kendim için alıyorum kıyafet ayakkabı vs ama bu ay vermez çünkü kanepe örtüsü alacağım bide netten sabun siparişi vermeyi düşünüyorum onlara gideceği için ekstra istemeyecem ama pazara zaten eşim gider haftalık sebze alır zaten kış ayindayiz salatalık domates vs hiç yok varsa bile tatsız o yüzden biz daha çok meyve brokoli, Karnıbahar lahana vb alıyoruz çok tutmuyor bide yeşillikler roka falan salata için güzel oluyor ama şöyleki eşim genelde her ay bana 200 verir sadece kendim için oda kendime harcamak için
0 oy
(715 puan) tarafından
Kart elimde kuzum istediğim kadar harcıyrm şükür
0 oy
tarafından
500 nakıt  verır 1500 kart var, evın ıhtıyacı olursa karttan alırım 500 sadece benım şahsı harcamam vs ıcın ki o da yetmıyor da daha alıyorum ama ayrıca market pazar beraber yaparız 
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Günlük 50 lira bırakıyor sigara zam gelince 50 oldu daha önce 35 'di
(1,358 puan) tarafından
Tabi bunun 15 çocuklara okul harçlığı ekmek felan bana 3 lira kalıyor onuda kumbarama  atiyomm
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Biz ev kredisini ödedikten sonra kalanı 2 ye böleriz. O fatura ve marketi halleder, ben pazar ve çocuğun eksiklerini 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Valla biz beraber gidiyoruz hep. O tek gitse anlamıyor dediklerimi alamıyor ben çocuklarla kendim gidemem zaten. Aile boyu yapıyoruz alışverişi. Markete gideriz alırım lazım olanları o karttan öder pazara da beraber gideriz ben seçer alırım o öder. Ekmek vs ufak tefek şeyleri de işten gelirken ararım alır getirir bana para vermiyor hiç ancak bişey alacaksan para versene şunu beğendim vs diyorum öyle :)
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Haftalık 100 veriyo her hafta pazara gidiyorum. Ama biz 3 gün evdeyiz 4 gün kaynanamdayiz. Bimi falan takip edip indirimlilerden alıyorum meyveyi de kayinbabamla alınca paralar bna kaliyo verdiği 100 lirayı sadece bir iki sebze alıyorum :D
0 oy
tarafından
İki kıvırtır naz edersem pav yonda saçar gibi üstüme saçar ev ihtiyaçları dışında harçlık verir her ay 500 

Ama sert istersem yada harçlık ver dersem inat ediyor vermiyor 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Harçlığımı ayrı verir haftalık pazar alışverişi için150 tl verir evin diğer alışverişini kendisi yapar harçlığım bitince isterim evin ihtiyaçları hariç para varsa çarparım elinden tabi harcamak için değil birikim için 
0 oy
(816 puan) tarafından
Kız 500 lğrayla nasıl geçinüyorsun valla helal olsun bana ayda 4250 veriyor herşey bana ait çocuk masrafı ev masrafı anca yetiyor herşey çok pahalı
(319 puan) tarafından
Sadece meyve sebze alıyorum 3 defa gidiyorum
Market cocuk giyim alışverişini eşim yapıyor yeterli bence
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Sıfır . Bn lazimmolsukca isterim genelde lazım olmaz. İstediklerimi alır gelir . Beraber çıkarsak bn sepeti doldururum o alır. Alışverişimi genelde netten yaparım kredi karrim var ondan yaparım 
0 oy
(14,701 puan) tarafından
Bütün para bende durur 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben kendjm çalışıyorm normalde vermezdi. Dogum sonrasi ucretsiz izne ayrıldım ailemin yanindaym 1500 falan gönderiyor 
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Kalsa para veriyor ama kalmadığı zaman mecbur almıyorum istemiyorum da canı sağolsun yeter bana 
0 oy
tarafından
Hesap kartı bende ben sevmem öyle para istemeyi falan ne istersem alıyorum market pazara beraber gidiyoruz zaten birde ev için ayrı bırakır nakit lazım olur diye 
0 oy
(7,991 puan) tarafından
Hepsini bana verir ama şimdi zam geliyor ya 2 bin ayriyeten koycam kenara
0 oy
(3,419 puan) tarafından
2 bindi 2300 oldu aylık :))

İlgili sorular

0 oy
87 cevap 1,045 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 865 göst.