+2 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından

2019 da burası okadar güzel bir uygulamaydiki ben çok severdim çünkü insanlar yazdıkları şeyleri cümleleri severek anlayarak yorum yapardi  mesela yanlış post açıldığında  uyari verilse bile güzel verilirdi postu kapatan kişi bile çok güzel şeyler yazardi hele ben ozamanlarin en çocuk karakteriydim yaptığım resimlerle  eldiveni balon gibi şişirip surat cizerdim günde en az 10 postum mutlaka olurdu  ata buradaki kızlarla ortak bir oyunumuz bile vardi hay day  ozamanlar bence çok güzel di şimdi değil hergun giriyorum ve  yorumlar uyarılar  iki post ayni olunca hemen ayni postu açmayın diye kızıyor çoğu  mesela biri birşeyi iki defa paylaşsa  yaptıkları kek içtikleri yedikleri resmen burunlarindan getiriliyor  gayet güzel post açıyorsun sacma sapan uyari geliyor  derdin oluyor yazıyorsun pişman oluyorsun  bide bu ara butun yorumlarda daha yeni kayıt olmuşsun yazdığına bak gibi şeyler yazıyor  aslinda bu uygulamadiki herkes eski üye ve silip yeni kaydoluyor nedeni bazi üyeler sürekli o postan  bahsedip yorum yapiyor  mesela ben bişey yassam yarın başka bir şey yasam hemen sen dün şunu yazmışdin postun da şunu demişsin diye sürekli one çıkarılıyor ben yapmadım ama çok yaşadım ve gördüm  çoğu arkadaşları çok özledim ve hepsinin adi değişmiş eski isimleri yok ben gibi 

Boynu bükük dağ çiçeği:) BERİVAN

Uyarı gelirse yorumlar linç dolu olursa kapatırım:(:(:(

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Evet  cok doğru   tespit  

(220 puan) tarafından
Teşekkür ederim bitanem (◍•ᴗ•◍)❤
(55 puan) tarafından
Neden anten anlatsana biraz
tarafından
Canım öyle istedi
(1,336 puan) tarafından
Çekemeyen anten mi taksın diyosun kız yoksa :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yani eskiler iyidir yeniler burayı mi bozdu diyorsun 

Bn katılmıyorum düşüncene 2019 kayitlym neler gördü 2 yıldır bu gözler  neler 
(220 puan) tarafından
Yani ben kendi acimdam öyle düşünüyorum canım yeniler bozdu degilde bozuldu artık gibi
tarafından
Dağ çiçeği hatırladım seni haklılık payın var ama inan bnce iyi oldu bu kurallar uyarılar değil de
(220 puan) tarafından
Kurallar iyi zaten canım ama yorumlar uyarilar
+1 oy
(7,936 puan) tarafından
Ahh dağ cicegi bacim eskiler eskiden güzeldi
(220 puan) tarafından
Evet ya ben ozamanlari özledim (・ัω・ั)
+1 oy
(55 puan) tarafından
Kız 2019 daha virüs yok geçim derdi yok yağ olmuş 150 lira herkes sinirli stresli kaygılı tahammülsüz artık. Nereye çatacagnı bilmiyor millet napsin zavallılar bu ülke bizim yaşam enerjimizi emdi Allah kabul etmesin. Bu arada dağ çiçeği derken Berivan sen misin kız
(220 puan) tarafından
Evet benim canim ayni sikinti bizdede var ama burdakilerin suçu ne kimse deneme tahtasi değil ki hemizin derdi var ben gidip başkasına patlayamam onun ne günahı var ayni şeyi hepimiz yasiyoruz deztek olacağımıza  çünkü zam virüs bunlar buradaki kimsenin suçu değil
(55 puan) tarafından
Kız boşver ya kime dert anlatican kimse anlamaz bizi
+1 oy
(1,301 puan) tarafından
Buralar fesat  kaynıyor beroşum
(220 puan) tarafından
Sorma biranem
(1,301 puan) tarafından
Knk duvardan iki kere güm güm ses geldi  ya
(220 puan) tarafından
Ne duvarı kiz
(220 puan) tarafından
İstersen arim  kanka
(1,301 puan) tarafından
Evin duvarı knk üst oattanmi geldi yan duvardanmı anlamadim baya yüksek ses sanki balyozla vurmus gibi korktum ya
0 oy
(3,868 puan) tarafından
1 yıl olmus benim üye olalı haklisin önüne gelen uyarı veriyor 
(220 puan) tarafından
Ben 2019 başında uye olmuştum ve geçen sildim niye sildigimi bende bilmiyorum
(3,868 puan) tarafından
Kız bnde uygulamayı 2 ay kullanmadım sonra yine damladim aldatma postları ozmn yoğundu çok etkilendim:)::)):
(220 puan) tarafından
Bazen gerçekten ister istemez postlardan etkileniyor insan
(3,868 puan) tarafından
Aynen öyle eski nick katıldın hatırladım seni cunku
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Yılla alakası yok insanların içi git gide çuruyor, 
(220 puan) tarafından
Kız biz ozamanlar neler neler paylasirdik şimdi yok vallhi ne yassam bir bakiyom uyarı linç  değişiyor hayat
0 oy
tarafından

Evet çok doğru ben tam 5 kere hesap sildim ve 2018den beri burdayım yani hamileliğimden beri burdayım eskiden daha güzeldi burası

(220 puan) tarafından
Evet kesinlikle canım bende bayadir vardım ama hamilelik bölümünde sohbet bölümünü çok sonra öğrendim
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Aynn şunu yazan arkadaş bu diyorlar hmm. Bnde siliyorum hesabı o yüzden durekli
0 oy
tarafından
Bebegin nasıl canım. Neden hesap degistirdin
0 oy
(14,756 puan) tarafından
Birde sen maske yapıyordun yüzüne  demi pylr hatırlıyorum sanki :)
(220 puan) tarafından
Ay ne bilim kiz  birden karar verdim bidaha geri alamadim •́  ‿ ,•̀
0 oy
tarafından
Ewet herkes birbirini vurmaninn pesnde çok dogru
0 oy
(665 puan) tarafından

Yemişsin hemen bı uyarı ...:unsure:

(220 puan) tarafından
Nerde kiz görmedim ne yazmışlar di
0 oy
(175 puan) tarafından

Hakli ola bilirsin canim bende once bawka uygulama kulaniyordum kapandigi icin bunu indirdim.Dun oglumla ilgili bir soru sordum bebek bakiminda 100den cok kisi bakmis hic kimse cevap vermedi.:(

0 oy
(6,678 puan) tarafından
Valla katılıyorum suyu çıktı buranın
0 oy
tarafından
:) ve bir uyarı daha geldi birinden:)) ben 2019 un başından beri burdayım aslında kayıt yapmadım sürekli okurdum buraları ama dayanamadım işte geçen sene kayıt yaptım gebe tarafında 2019 dan beri kaydım var
(220 puan) tarafından
Uyari görmedim kiz kim neler yazmıştı
tarafından
Ya tam hatırlamıyorum ama diğer  diye uyardı verilmiş galiba . Veren kişi de çekmiş baktım şimdi :)
0 oy
(52,059 puan) tarafından
Berivan naber.kiz
(220 puan) tarafından
İyim bitanem sen
0 oy
tarafından
Benim adım değişmedi :) çok hatırlanmam ama hayDay de bende vardım :D 
(220 puan) tarafından
Adın neydi canim
tarafından
Feyza adım
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Biraz uygulamayı yeni gelenler bozmuş der gibisin 
0 oy
tarafından
O zamanlar herkesin kafası rahattı çünkü şimdi herkes stresli sinirli geçim sıkıntısı var maalesef 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde TOLGA123 (94 puan) tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 417 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 522 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,316 soru

12,411,878 cevap

44,878 kullanıcı

Kategoriler

...