0 oy
472 göst.
Aile kategorisinde (2,247 puan) tarafından

Cuma günü oldu ama anca bu zamana yazabildim içimde kaldı kimseye anlatamamak ben mi abartıyorum siz hak verin

Kaynanamlar görümcemin çocuklarına bakıyorlar 3 tane çocuğu iki küçüğü de getireceklerdi başımın üstüne yerleri var.

Büyük oğlu sınavdan 26 almış görümcem kızmış vs çocuk ağlamış bize gelmek istemiş izinde vermemiş çok ağlamış kaynanam da ağlamış

Ben tatlımı yaptım çorbamı fırına tavuğu mu sürdüm salatayı yapıyordum eşimi arıyorlar böyle böyle oldu o ağlayınca canımız gelmek istemedi

Adam yerine koymamak mı  bu burda da torununuz var o kadar hazırlık yapmışım hiç mi değeri yok

Eşimde demiş o kadar hazırlık yaptı falan bemde dedim eşime o kadar uğraştım sende onlara laf söylemek için bahane arıyorsun diyo 1 saat sonra falan da görüntülü arıyo eşim kaynanamı çocuğu görsünlermiş ya özleyen adam yerine koyan zaten gelir yarım saatşilbi yol

Şimdi uzatsam surat yapsam kötü gelin olurum ama onların yaptığı çok mu iyi

Belki saçma gelir ama zoruma gidiyo şuan bunu yazarken ağlıyorum 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence cok haklisin
(2,247 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Çocuğu görmek isteyen gelip görürdü zaten boşver otur ye yaptıkları eşine karşı da hiç takmıyor gibi yap 
0 oy
tarafından
Aman canım boşver takma otursaydin eşinle afiyetle yeseydin yemeğini ağrımayan başını ağrıtıyorsun 
0 oy
(427 puan) tarafından
Hic aglama uzulmede sen elinden geleni yapip bekledin gelip glmemekte onlara kalsn bidahakine hicte yorma kendini zahmete girmede onlarda belki caresizlikten gelmemis bilemezsinki elbette herkesi bir tutmalari gerekir ama hani orda o taraftaki durum belkide baska biseydir
(2,247 puan) tarafından
Sonra evlerinde otuyorlardı ordan öte gelseler kimin haberi olacaktı ki
(427 puan) tarafından
Olsaydida kimseyi ilgilendirmezdi bos yere canini skyrsun cnm takma bu kdr
0 oy
tarafından
Kizzz derdin mi yokkk sallasana ne dert ediyon gelin gelir.gelmeye kendi bilir. 

Torununu gelip sevmedi diye ne dert etcem
0 oy
tarafından
Haklısın bence de. Sana gelecekleri gün artık hiçbişey yapma boşver gelemezsiniz yine sandım yapmadım de işin içinden sıyrıl
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Ayy o kadar yemek iki gun yersiniz artik çok ayıp ne var agpadiysa ağladi yemege gelicez filan derlerse kesin degilse bos yere ugrastirmayin beni bebekle derdim 
0 oy
(56 puan) tarafından
Ben de çok kızarım öyle yarım bırakılmaya o yüzden haklısın.. Ama ağlama pişmiş aşla işlenmiş işten zarar gelmez afiyetle ye.. Bundan sonra ki tavrında hiç bi şey olmamış gbi devam et
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Kotu puan almışsa almış o kadar hazırlık yapmissin ne alaka yani
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Yok abartmıyosun gayette haklısın canım düşüncesizlik bu 
(2,247 puan) tarafından
Ne diyim ki böylesine :(
0 oy
tarafından
Valla çocugun var üşenmemişsin kalkıp hazırlık yapmışsın yapmayabilirdin. Ayrıca bahanne yaa gelmek istememişler belli ki, gelmek isteyen gelirdi. Sonuna kadar haklısın
(2,247 puan) tarafından
İşte bu haklılığımın eşim tarafından gmzükmemesi him bişe değiştirmiyor :(
tarafından
Bir anlar ama o zamanda geç olur. Umarım tez vakitte anlar
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Onlar neyse de kaynaban tek yine gelebilirdi en kotu oglum gel beni götür derdi yani.
(2,247 puan) tarafından
Kayınbavamın altında arabası da var
(7,792 puan) tarafından
Ha bak imkan varmis eltin gelmese de olurmus yada eltin kizacak zamani yanlis secmis.
0 oy
tarafından
Haklisin canım ama elden bir şey gelmez ki
0 oy
(108 puan) tarafından
Haha ben gelmiyorum deseler seviniyorum :) 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Çok saçma yaa valla öle kişilere hazırlık felan yapılmaz bida evine gelcek olurlarsa kuru çay koy nie yemek yapmadın derlerse çocuk durmadı kızdım modelin bozuldj yapmadım de 
0 oy
(122,469 puan) tarafından
o kadat haklisimki     
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Evim hac olsa daha tavaf ettrmezdim. Ben aslanim kardes bu isler beni cok fena sinirlendirir 40 yil unutmam fitil fitilde burunlarindan getrirdim basta oglunun.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 551 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 713 göst.
6 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Haticeeeeeee (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 742 göst.
13 Haziran 2020 Aile kategorisinde Gurbetkuşuu (961 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 535 göst.