0 oy
1,251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Kizlar agla agla duramiyorum, baskasiyla smslerin okudum, kendisine soyledim, oyle buyutucek diyildi ama konuwuyolardi,  cok asabiyim, dun gece cok ozur diledi, aff et dir daha yapmicam, hamileyim 38+1 haftaligim, bebegin canina and iciyor. Ama ben boyle bir weyi haketmedim, cok kotuyum surekli agliyorum surekli, kendiside uzgun biliyorum, ama bilmiyorum ne yapayim.

28 Cevaplar

+10 oy
tarafından
Bu durumda affetmek ikinci şans vermek, ilkinde bişey anlamadım ikinci kez gel ağzıma s.c demek resmen... 
tarafından
Haklı bir kere yapan sürekli yapar affetsende affetmesende yapar net duzelenini görmedik daha süründürsende yapar süründürmesende kabulleneceksin başka yolu yok seviyorum diyorsan
tarafından
Allah ıslah etsin ay böylelerini,ne anliyolarsa,kadın yapsa namus bekçisi kesilirler pislikler
tarafından
Amin inşallah şekerim haram tatlı geliyor evdeki bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor evdekiyle yapmadığı muhabbeti sirinligi başkasına gösteriyorlar bunada ilgi gözüyle bakıyorlar çocuk olduktan sonra daha zor sürekli çocukla ilgilenildigi için koca daha rahat at kosturuyor iki yemin iki yalan iki inkar hadi devam Allah belasını versin böyle insanlarin sadakat ucuzlamis artık milletin boş vakti çok olunca böyle şeylere yöneliyorlar
(8,378 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
tarafından
Mesela bu arkadaşımız dışarı çıksa ayarlayamayacagi erkek yoktur,dönüp dönüp bakacak kişi çoktur,evdeki de kıymet bilmez işte pislik. Dediğin gibi haram tatlı geliyor
-Reklam-
+1 oy
(32,572 puan) tarafından
Affetme tabiki süründür 
(8 puan) tarafından
Demesi kolay abla, cok seviyorum, ama surundurmuw gibiyim, iwde wuan, sms yazmiw nasilsin diye. Bende superim diye yazdim.
(32,572 puan) tarafından
Bak güzelim pişman olursun hemen affedersen yine yapar en azından kırıldığını ve kolay affetmeyceğini söyle bida yaparsa Allah korusun yine üzüleceksin kolay olma diye diyprum sen bilirsin
(8 puan) tarafından
Tamam. Canm. Onu cok kotu  kotuledim annesinin, abisinin yaninda onun uzerine bagirdim cok. Onlarda bildi neler oldugunu.
+1 oy
(3,299 puan) tarafından
Ya şuan doğumun yaklaşmış sakin kalmaya çaliş sana iyi gelecek biyere git eşinle ilgili çok şey derdim ama hassassin şuan.
(8 puan) tarafından
Onu severek ona nefret ediyorum.
0 oy
(2,350 puan) tarafından
Affedersen bidaha yapar dim
(8 puan) tarafından
Off abla cok kotuyum
0 oy
tarafından
Bebeğin üstüne yemin etmek nedir ya imanı mi zayıf eşinin . 
(1,784 puan) tarafından
Alışmış kudurmustan beterdir bu bacı boynuz yemeye alışmış ne dersek diyelim gene affeder boşuna buraya yazıp soruyo :)
tarafından
Azeri herhalde yazamıyor
(8 puan) tarafından
Azeriyim. Klavoaturam engilis alfabeti. Ozur dilerim.
tarafından
Yok canım önemli değil ben özür dilerim bilmiyordum Azeri olduğunu
(8 puan) tarafından
Tesekkurler.
0 oy
(16,433 puan) tarafından
Üzgün değildir. O yakalandığı için şoktadır kuzum bide onun için üzülme yani
(8 puan) tarafından
Onu awiri cok seviyorum. Off napcam bilmiyorum
(16,433 puan) tarafından
Hemen yelkenleri suya indirirken bidahakini hiç tereddüt etmeden yapacaktır,sakın çabucak affetme süründür onu bacım
(8 puan) tarafından
Oldu canm.
0 oy
(850 puan) tarafından
O kadar basit birşey değil bu, sizi gerçekten kaybetme korkusunu yaşatın ona..o sizi düşündü mü hamile halinizle onun bebeğini taşırken..
(8 puan) tarafından
Afetmem.
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Üzgün değildir o . Yakalandığı için kötüdür. Ne yazmışlar ki . O ****** bilmiyor mıymış evli olduğunu. Deliricem ya. Bunlar naisl adam bunlar nasıl kadin
(8 puan) tarafından
Kiz sikintim var yazmiw, buda neden iwdenmi ayrildin falan yazmiw. Boyle boyle.
(1,297 puan) tarafından
Bu işlerin başı böyle gelir işte
0 oy
(7,343 puan) tarafından
Bebegin uzerine ant nedir cok çirkin pisligini yapiyor bebegini koz kullaniyor yok cahil bir esiniz varmis.. 1 kere yapan devamli yapar kendini teselli etmesin sizde hamilesiniz üzülmeyin bebeginizi düşünün
0 oy
tarafından

Gerçekten üzgün olduğunu mu düşünüyorsun sence üzülse yapar mıydı sen yakaladın da konuşması yarıda kaldı diye üzülmüştür ;) 

(8 puan) tarafından
Hayir oyle soyleme. Uzulsun :(((((
tarafından
Üzülünce affedecek misin
(8 puan) tarafından
Guvenmem daha.
tarafından
Tabiki güvenme bir kere yapan hep yapıyor nasıl olsa affediyor hesabı yapıyor Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Surundur pisman et bence zaten az bi zamanin kalmis yapmasi yanlisti
0 oy
(154 puan) tarafından
DAL RÜZGARI AFFETSE DE ! KIRILMIŞTIR BİRKERE...

diye bir söz vardır ya. Gerçekten çok doğru ve anlamlı. Hayal kırıklığı na uğramak, güvenini kaybetmek soğumak çok çok çok kötü. Ama eşini en iyi sen tanırsın. Verdiği sözü ne kadar tutar en iyi sen bilirsin. Kimsenin lafı ile hareket etme. En doğru kararı verecek yine sensin. Gerçekten benim de ASLA kabullenmedigim şeydir. Herşeyini affederim ama bunu hayır. İçime birkere şüphe koydu ise maalesef. :(. Hemen affetme. Böyle bir şeyi de kabullenme hemen. Gerçekten gözlerinden pişmanlığı gördüğünde ikna olabildiysen o zaman belki. Bir iki hafta içinde bebeğinizi kucağınıza alacaksınız. Bebeğini düşün canım. Allah yardımcın olsun
(8 puan) tarafından
Tewekkur ederim
0 oy
(17,429 puan) tarafından
Yemişim onun uzgunlugunu  
0 oy
tarafından
Kendisi üzgün ne demk ? Bebeğine yazık ağlama ama bundan sonra da güven me erkekler kısmen aynı fırsatını bulan yapiyo istisna az bence. Bundan sonra kendin ve bebeğinin mutluluğunu düşün ayrıl diyemem burnunu sürt ve öncelik bebeğin olsun kendin olsun
0 oy
tarafından
Affetme hemen sürünsün 
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Cok usteleme surekli laf soksan kizsan boyle yaptin desen bu seferde sen beni itiyorsun der tavrını koy konuyu surekli dile getirme ama kirginligini kızgınlığını da soyle vicdan yapsin erkek milleti cogu ayni kizdirinca kaldirir senin yuzunden sen aklima koyuyorsun der bu sefer iyice sinirlerin bozulur 
0 oy
tarafından
Ne konuşmuşlar
0 oy
(3,487 puan) tarafından
Kuzum doğumuna çok az kalmış sen kendine ve bebişe odaklan ilk iş. Doğumunu yap biraz toparlan sonra ne yapacağına karar verirsin. 
(8 puan) tarafından
Eve geliyor, dayanamiyorum ama kendi disimi sikiyorum. O hep lac sokuyor su getir, kafama su dok yikayim falan, dun gece geldi yaklasdi anlatdi, yuzune bakinca yan ceviriyordu, kurban olayim cok utaniyorum diyordu. Bende agladim, cok kotu oldu, keski olmasaydi, okumasaydin soyledi bana. Ozur dilerim falan dedi, rasmen aglamaya kalmisti, durdum kollarimi tutdu, biraktim defol git yqnliz yat dedim girdim qaynanamin yanina onunla uyudum, oda odaya giremedi cikti yukarda uyudu yqnliz, 2 gundur boyleyiz.
0 oy
tarafından
En güzel ceza yokmuş gibi davranmaktır. Bağırma çağırmaktan daha etkilidir. Duvar gibi ol ona karşı. Sanki yokmuş gibi davran. Konuşurken yedi yabancı gibi yüzüne bile bakma. 
(8 puan) tarafından
Oyle yapiyorum canm.
0 oy
(2,594 puan) tarafından
canım doğumun yaklaşmış şuan kendini strese sokacak bir şey yapma ama benim görüşüm affedersen bugün konuşan yarın gene yapar her defasında olay ileriye taşınır 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 3,659 göst.
17 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,112 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,293 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (1,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,510 göst.
27 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,067 soru

24,614,443 cevap

364,252 kullanıcı

...