Selamın aleyküm kızlar burda yeniyim. Baktım herkes sıkılmış içi daralmış azıcık gülelim dedim.
Kaynanamlardayız işte ben hamileyim oturdum hafif bi çirtttt diye ses geldi allahtan kimse duymadı neyse içeri girdim kocamı çagırdım dedim hele baksana sanki agım yırtılmış çokmu diye 8 aylık hamileyim eğilemedim bacagimi kaldırdım açtım kocamda tam eğilip bakacakken kaynanam güümmm içeri girdi afsfsf wiyyy o mey got bele bişey görülmemişdi XD yanlış anladı kocama dediki gelinime karışma napiyosun diyip bitane ensesine yapıştırdı izzah edene kadar iş işten geçti sgsfffs
Püüüü rezil seniii
Valla benim çok anılarım var hangisinden başlasam acaba shdhdjjsj
Bende bikeresinde bir işte çalışıyordum patron geldi hoşgeldin diyeceğime hoş bulduk dedim adam güldü hoş bulduk dedi saçma bir şey olmuştu ama rezil olmuştum
Liseye giderken arkadaşım gaz çıkardığımı duymuştu o kadar utandım ki yakın arkadaşım olmasına rağmen mezun olduktan sonra görüşmedim. Eminim o beni bile unutmuştur ben hala aklıma geldikçe utanırım
Yorumlara bakmaya geldim
Rezilikleri okumaya geldim
Otubusle işe giderken yanimda bi kadin oturmuşdu kadin bi balon sütün aģzin açdi o ara oyubus ara yola dönuyoru bi balon sütün hepsi üstüme dokuldu her kes donub bana bakiyor inene kadar her kesin gözu üzerimde ay nasil utanmişdim bi de bütün gün süt koktüm
411,630 soru
12,391,878 cevap
43,859 kullanıcı