6 haftalık hamileyim esim demeye dahi utanıyorum bebeği aldır dedi hayır dedim boşanmak istiyor hayatında başkası var Bunu öğrendim şimdi beni ölümle tehtit ediyor ben ne yapicam korkuyorum boşansın ama bana dokunmasın 1.5 yıllık evliyim
Bosanmak istemesi bi kenara seni öldürmekle tehdit etmesi ciddi bisey canim. Bu konudaa kendini saglama al. Arkadaslar kendi evine git inadina kal demisler ama ben ayni seyi soyleyemicem. Kocan da boyle bisey yapacak potansiyel var mi gercekten? Siddet faln uyguladi mi daha önce? Oyle birsey varsa eve dönme polise savciliga falan sikayet et.
Bana tepki vereckler ama Madem aldir diyor böyle vi babasi olacagina hic olmasin daha iyi bence aldir ve allaha havale et gunahi ona
Canim belki simdi herkes beni yargilayacak ama seni istemeyen bi adamin cocugunu hic getirme daha cok kucuk ewet dogmua olsaydi sakin verme bebegini gosterme de diyecektim ama boyke bi adamin cocugunu getirme aldir onu da allaha havale et
Rabbim yardimcin olsun ailesi ne diyor ogullarinin bu durmuna .allaha havalle et ve aileni çağır bence korkmada esinden goz dagi verip seni yildirnak istyor sesinide cikarma bebeginid3 sakin aldirma bosanirsa o bosansin pislik herif sen evinde otur aileni cagir
Canını sıkıp da bebegine zarar verme canım. O şu an sana tutunmaya çalışıyor ve cok etkilenir. Sen bosanmak istemiyorsun galiba öyle anladim. Cok zor bir durum bosanmak ve boşanmayı düşünmek seni cok iyi anlıyorum. Eşin istemese de bakacak durumun varsa bebegine dokunma lütfen. Rabbim sana yardim etsin
Massallahhh erken baslamis karaktersizlige ...Cnmm yaa nasil uzuldum ki :( yaziklar olsun oyle karaktersizlere kusura bakma da nasl snir oldum yaa ... gercekten Rabbim kmseye yasatmasin... insallah Rabbim hayirli bi cikis kapisi gosterir sana bebeginin hurmetine..cok uzldum ya ama sen bebegini dusun hep guclu dimdik karsisinda dur bebegine kimsenin zarar vermesine musade etme.. Allah yardimcin olsun
Ailene veya birine danışamazmısın canım ama bebeğine asla zarar verme ömür boyu vicdan azabi çekersin oda bi can tutunmaya çalışıyor nekadar tehdit ederse etsin gercekten öldürecek değil herhalde. Allah yardımcın olsun eşin olacak adami da kahretsin kusura bakma
Aldirma bebegini sakın o sana Allah tan bi hediye Allahin izniyle calisir didinir bakarsin öbür karaktersize gelince aldirdim de olsun bitsin sinir oldum ya
Böyle şeyleri duyunca nasıl üzülüyorum anlatamam. Bu erkekler bu kadar pislik olmak zorunda mı?? Başkasını tercih ediyorsa bırak etsin ama eğer kanıtın varsa yani o kızla ilişkisini kanıtlayacak belgeler çıkart sonra git aldatildihin için boşanma davası ac nafakani da tazminatını da Söke Söke al.
Ailemlne anlattın mı durumu onun ailesini de ara anlat nasıl bir vicdan bu ya o kızda nasıl bir kız evli çocuklu adama gidebiliyor ama vicdanın rahat olsun bugün sana yapan yarın ona da yapacak
Nasıl insanlar var ya Allah yardımcın olsun bacım
Allah onu hidayete erdirsin bu nasıl bir koca vicdan insaf yok bunlarda beddua ile bir yere varılmıyor Allah böyleleri ıslah etsin gözlerini açsın ben ne yapıyorum dedirtsin çok geç olmadan
Öncelikle bu süreç için çok sabırlı ol canim bende yeni hamileyken cok büyük bi imtihandan geçtim ama onu aldırmadım şuan 5 yaşında doğurduydum için asla pişman değilim Allaha güven bebeğine sarıl esin seni tehdit ederken ses kaydı falan al olmaz inşallah rabbim hidayet versin şeytanın atina binmiş sana tavsiyem enfal süresi 62 63 ayetlerini bol bol oku
yani çok enteresan hayatında biri var ve o arada senide hamile bırakıyor öylemi sen ne zamandan beri biliyorsun bir ilişkisinin olduğunu bunu bilebile bebek yapmadin umarım allahım ıslah eylesin böylesini düşmanıma vermesin sanada allah sabırlar versin muhtemelen sevgilisine senin hamile oldugunu soyleyemiyor dur sana değilse ona ihanet etmiş gibi hissediyordur ******** o yüzden tehdit ediyor seni yokmu ailen sana destek olacak birileri
Merhaba, merak ettim sizi. Insllh. Herşey yolundadir bebeğiniz ve siz iyisinizdir?Allah yardımcınız olsun insllh.
Ailen sana destek olabilcek bi aileyse ailene git bebeginide aldirma yani bn aldiemazdm bilmiorum biz kimiz ki Rabbimin verdgi cana kiyicaz onun yasamini sonlandircaz. Allah islah etsin cocugunun babasini. Seninde yardimcin olsun
yaaa Allah islah etsin kiyamam nasıl üzüldüm keşke hamile olmasaydn ailenle paylastnmi napmayi dusunuyosun
1,488,887 soru
24,336,659 cevap
345,883 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın