Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaSponsorBebek Kıyafetleri

Bebek Kıyafetleri

Bebek kıyafetlerinin tasarımı, tüm bebekler için benzersiz bir rahatlık hissi sağlar. Kız ve erkek çocuklar için ayrı ayrı üretilen modeller, zengin çeşitliliği nedeniyle dört mevsim tercih edilmektedir. Bebek giyim stilleri, esnek yapısı ile bebeğinize son derece geniş ve güvenli bir hareket alanı sağlarken, pamuklu dokusu bebeğinizin cildine ipeksi pürüzsüz bir dokunuş kazandırarak bebeğinizin her zaman sakin ve rahat hissetmesine yardımcı olur. Anne sevgisi ile bebeğinizin son derece hassas cildine yakın üretilen bebek giyim ürünlerini hem siz hem de bebekler çok sevecek. e- annecim bebek giyim ürünleri bebeğinizin sağlığını korumak için zararlı maddeler içermez. Yumuşak tasarımı bebeğin cildinin tahriş, hassasiyet, kızarıklık ve şişme gibi olumsuz durumları engeller.

Bebekler için tasarlanan ürünlerde çeşitli renk ve desenlerde öne çıkıyor. Birbirinden güzel detayları ile bebeğinizin göz alıcı bir görünüm sergilemesini sağlayan bu modeller, sağlam ve dayanıklı yapısı ile anne babaların da beğenisini kazanmaktadır. Bebekleriniz için hem tatlı görüntüler olsun hem de sağlıklı olsun diye düşünüyor iseniz e-annecim tam size göre! Bebeklerinizin yaş grubuna uygun çeşitli tarzlara hitap edecek şekilde birçok renkte sizlere sunulan bebek giyim ürünlerimiz kalitesi ile de beğeni topluyor. Bebeğiniz için en uygun olduğunu düşündüğünüz ürünlerimizi e-annecim web sitemiz üzerinden kolaylık ile sipariş edebilirsiniz. Bebek giyimin yanı sıra yeni doğan bebekler için hastane çıkışı kıyafetlerini de web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Yeni Doğan Bebek Kıyafetleri

Bebekler için özel olarak tasarlanan giysiler, doğumdan hemen sonra kullanılabilir. Öte yandan, yeni doğan bebekler için özel olarak tasarlanan giysi çeşitleri, anne karnından yeni doğan bebeklerin dış dünyaya kolayca uyum sağlamasını sağlar. Bu ürünler yumuşak dokuları nedeniyle bebeğinizin cildini koruyabilir ve sıcak yapıları nedeniyle bebeğinizin doğum sonrası üşümesini de önleyebilir. Bebek kıyafetleri de yeni doğanların zihinsel durumuna katkıda bulunur. Ürün, bebeğinizin her zaman rahat, sakin ve güvende hissetmesine yardımcı olmak için pamuklu doku ve ipeksi bir yüzey kullanır, böylece bebeklerin doğumdan sonra sıklıkla yaşadığı korku ve endişeyi ortadan kaldırır. En popüler yeni doğan kıyafetleri arasında hastane çıkışı satış mağazaları öne çıkıyor. Bebek kıyafetleri, doğumda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm giyim seçenekleri de dâhil olmak üzere, hastane satış mağazalarında ağırlıklı olarak set halinde satılmaktadır.

Bebek tulumu, zıbın, şapka, eldiven ve battaniyeden oluşan hastane çıkışındaki bebek giyim takımları, göz alıcı görünümü ile fark yaratırken bebeğinizi sıcak ve rahat tutmanıza yardımcı olur. Bebek kıyafetlerinin dinamik tarzı zengin renk seçenekleri ve sevimli desenleri ile bebeğinizin görünümüne katkıda bulunurken, bebeğinizin doğduğu gün güzel fotoğraflar çekmenize ve ölümsüz anılara sahip olmanıza olanak tanır. Ürün ayrıca bebeğinizin hayattaki ilk ziyaretçisi ile tanıştığı anda göz kamaştırıcı bir görünüm göstermesine yardımcı olabilir ve 0 yaşında bir bebek olduğu için bebeğin gelişim hızına göre 1 ile 3 ay arasında kullanılmaya devam edilebilir.

Bebek Erkek Kıyafetleri

Bebekler için birbirinden güzel giyim ürünleri e-annecimde sizleri bekliyor. Erkek bebek kıyafetleri ve kız bebek kıyafetleri için hazırlanan çeşitli tasarımlar göz kamaştırıyor. Bebek kıyafetleri, bebeğinizin vücuduna ve bebeklerin fizyolojik özelliklerine göre hazırlanmasının yanı sıra tarz olarak da bebeklerinize uygun bir şekilde sizlere sunuluyor. Bebeklerinizi son derece tatlı giydirerek sevimli görünmelerine yardımcı olabilir, birçok fotoğraf ile hem size hem de bebeğinizin kendisine paha biçilemez anılar bırakabilirsiniz.

Bebek erkek kıyafetleri, birçok renk ve desenleri ile geniş bir yelpazede tasarlanıyor. Ekose, çizgi gibi desenler, spor, müzik, resim dünyalarına ait semboller, aile bağlarını içeren yazılar, sade tek renk modeller gibi birbirinden çok erkek bebek giyim ürünü e- annecimde bebeklerinizi bekliyor.

e-annecim’ de hem kendi bebeğiniz hem de sevdiklerinizin bebeklerine hediye için birçok erkek bebek giyim kıyafetleri ve bebek elbiseleri gibi kız bebek giyim kıyafetleri bulabilirsiniz. Beğendiğiniz modellerini sepetinize atarak ürünleri incelemeye devam edebilirsiniz. Alışverişinizi bitirdiğinizde online ödeme seçeneklerinden yararlanarak siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

Kız Bebek Kıyafetleri

Kız bebekleri, birbirinden güzel kıyafetler ile son derece tatlı görünürler. Bebek giyiminin sevimli tasarımlarının yanı sıra aksesuarlar ile de şirin görünmeyi başaracak kız bebekler e- annecim kız bebek kıyafetleri ile konforu da yakalayacak. Rahatlık hissinin bebekler için ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için bebek giyim tasarımlarında bu detaya oldukça dikkat ediyoruz. e-annecim olarak hijyen koşullarına ve bebeklerin cildine uygun olacak şekilde üretimler yapıyoruz.

Hem kız bebek kıyafetlerinde hem de erkek bebek kıyafetlerinde zengin tasarımları ile e-annecim sizleri bekliyor. Kız bebekleri için birbirinden şirin elbiseler, salopetler, tulumlar, zıbınlar, çoraplar, şapkalar, bebek kostüm modelleri sizleri bekliyor. Aynı şekilde erkek bebekler için de şahane tasarımlar bulunuyor. Bebeklerinizin sağlığına uygun şık modeller için e-annecim web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

0-3 Aylık Bebek Giyimi

0-3 aylık bebek kıyafetleri, bebeğin ilk üç ayındaki tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmıştır. Ağırlıklı olarak 56 ile 62 cm arası bebekler için üretilen bu modeller doğumdan itibaren rahatlıkla kullanılabilir ve dayanıklı yapısı sayesinde bebeğiniz büyüyene kadar defalarca kullanılabilir. Bu modeller ağırlıklı olarak %100 pamuklu kumaştan üretilse de, yumuşak yapısı sayesinde bebeğinize son derece rahat bir deneyim sunarken, yünlü kumaşlardan da seçim yapabilirsiniz. 0-3 ay arası bebekler için üretilen örgü bebek kıyafetleri, ağırlıklı olarak tulum, yelek ve hırka gibi dış giyim unsurlarından oluşmakta olup, bebeğinizin kışın mükemmel bir şekilde korunmasını sağlar. Kışlık bebek kıyafetleri arasında en popüler olanlardan biri olan örgü modeli, zengin renk seçenekleri ile bebeğiniz için hayalinizdeki stili özgürce yaratmanıza imkân tanıyor. Bebek giyim trendlerine göre tasarlanan örgü çeşitleri de geleneksel ve modern tarzlar sergileyerek bebeğinizin görünümüne katkı sağlayabilir.

0-3 aylık bebeklerin favori ürünleri arasında iç giyim, tulum ve spor giyim öne çıkıyor. Penye pantolon da kullanabilirsiniz, emici özelliğinden dolayı çocuğun vücudunda teri tutması kolaydır, bu sayede terlemeden dolayı oluşabilecek soğuk algınlığı problemlerinin önüne geçer. Koruyucu yapısı ile tulum anne gibi bir kucaklaşma yaratır ve çocuğunuzun her zaman sakin hissetmesine yardımcı olur. 0-3 ay modelleri de bebeğin ayına göre farklılık göstermektedir.

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et