Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaSponsorMelike Tatar Tesettür Elbise Modası

Melike Tatar Tesettür Elbise Modası

Elbise modelleri her zaman kadınların vazgeçilmezi olmuştur. Gerek kombinleme kolaylığı gerek farklı model alternatifleri ile elbise modellerini kurtarıcı parça olarak ifade etsek tam yerinde bir tabir kullanmış oluruz. İşte Melike Tatar elbiseleri ile de kombin yapmak bu kadar kolay.

Melike Tatar, yalnızca elbiseleri ile meşhur değil elbette ki. Bugün kadın giyim denildiğinde akla gelen ilk markalardan biridir Melike Tatar. Elbiseden takıma, alt giyimden üst giyime, dış giyimden ayakkabı ve aksesuara yüzlerce ürünü sevenleri ile buluşturmaktadır.

Melike Tatar, kuruluşundan bu yana “Toptan Fiyatına Alışveriş” ilkesini benimsemesi sebebiyle diğer kadın giyim mağazalarına kıyasla ürünlerini çok daha uygun fiyata sunmaktadır.

Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür giyimde elbise modelleri, tesettürlü kadınlar tarafından çok sık tercih edilmektedir. Tesettür giyimde eşarp veya şal kullanımından dolayı ekstra bir kombinleme zorluğu bulunsa da elbise modelleri sayesinde bu sorun ortadan kalkmaktadır.

Tesettür elbise modellerinde deri, şifon, kadife, penye gibi pek çok kumaş seçeneği ve siyah, beyaz, turuncu, pembe, mavi gibi pek çok renk seçeneği bulunmaktadır. Bu kadar renk, model ve kumaş arasından dilediğiniz elbiseyi seçebilir, konforlu ve şık görünümün tadına varabilirsiniz.

melike tatar

Tesettür Elbise Kombinleri

Tesettür elbiseleri kombinlemesi oldukça kolaydır. Dilerseniz sneaker dilerseniz topuklu tercih edin her halükarda tarz görünümler yaratacağınıza eminiz. Yaz aylarında ise tesettür elbiselerinizin altına sandalet giymeyi düşünebilirsiniz. Topuklu veya düz tabanlı sandalet modellerini elbiseleriniz ile mutlaka denemenizi öneririz.

Tesettür elbiselerinizin üzerine kış aylarında kazak ve sweatshirt giyerek cool ve sıcak tutan kombinler yaratabilirsiniz. Hatta bir de postallar ile destekleyerek kombininizi bambaşka boyutlara taşıyabilirsiniz.

Kazak ve sweatshirt giymek istemediğinizde gömlek veya ceketler de harika bir seçenek olacaktır. Kış aylarında, yaz akşamlarında elbise üzerine blazer ceket kombini oldukça cool bir görüntü yaratacaktır.

Tesettür olmayan ama ayak bileklerine kadar uzanan elbise çeşitlerini de tesettür formatına getirerek kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Nasıl mı? Askılı elbiselerin içerisine gömlek giymek bu sezon çok popüler. Siz de bu trendden yararlanarak elbisenizi farklı farklı tarzlarda kullanabilirsiniz.

Sezonun Trendi Tesettür Elbiseler

Tesettür elbise çeşitlerinde sınırsız model seçeneği bulunmaktadır. Trend olan detaylar ve renkler tesettür giyime de adapte edilmektedir. Bu sene büyük çiçek desenleri kadın giyimde oldukça popüler. Siz de neşeli ve cıvıl cıvıl parçalar arıyorsanız çiçek desenli elbise modellerine mutlaka göz atın deriz.

Bu senenin trend renkleri ise aslında tüm renkler. Bu yaz tüm reyonlar cıvıl cıvıl, tüm gardroplar rengarenk. Renkli giyinmenin bu kadar trend olduğu yeni sezonda siz de elinizi korkak alıştırmayın ve dolabınızı renkli kıyafetlerle doldurun. Böylece enerjik bir stil yaratın!

Klasik renkli elbiselerden bir tane edinmeniz gerektiğini söylemeye gerek bile yok bizce. Aniden yapılan organizasyonlarda, bugün ne giyeceğim telaşına düştüğünüz günlerde en kurtarıcı parçaların başında siyah klasik elbiseler gelir. Bu elbiseleri renkli ayakkabı, şal veya çantalar ile kombinleyerek sezonun trendine ayak uydurabilir, aynı zamanda uzun bir süre modası geçmeyeceği için yıllarca kullanabilirsiniz.

melike tatar

Tesettür Abiye Şıklığı

Tesettür abiye seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bunlardan ilki tesettür abiye elbiseyi nerede giyeceğinizdir. Katılacağınız organizasyonun şıklığına göre nasıl bir tarz tercih edeceğinize karar verebilirsiniz.

Tesettür abiyenizi kombinlerken ise aksesuar seçimine dikkat etmeniz gerekmektedir. Ayakkabı ve çanta seçiminizi sade bir seçenekten yana kullanmanızı öneririz çünkü abiyeler, yapısı itibariyle gösterişli olduğu için aksesuarlar ile abiyeyi gölgelememeli  onları birbiriyle yarıştırmamalısınız.

Şık Tesettür Elbise Stilleri

Kendinizi şık hissetmek istediğiniz özel günlerinizde ya da sıradan bir gününüzü şıklaştırmak istediğinizde şık tesettür elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Bunun yanında kendi şıklığınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Kullandığınız aksesuarlar kombininizi tamamlarken aynı zamanda enerjisini de değiştirecektir. Eğer çok fazla şık olmamak ama kombininizle “ben buradayım” demek istiyorsanız Melike Tatar elbiselerine göz atabilirsiniz. Bu elbiseleri ne kadar şık kullanmak istediğinizin kararı tamamen sizin. Şık bir ayakkabı ve şık bir çanta ile özel gününüze hazırsınız!

Bu sezon dolabınızı trend elbise modelleri ile doldurmak istiyorsanız Melike Tatar elbiselerini incelemeyi kesinlikle unutmamalısınız. Melike Tatar elbiseleri arasında mutlaka kendinize uygun bir model bulabileceğinize eminiz. Bu sezon, her yerde Melike Tatar havası var, sen de modayla kal!

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et