Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaSponsorÖzgürlüğün Kokusu İçin Neyi Bekliyorsunuz?

Özgürlüğün Kokusu İçin Neyi Bekliyorsunuz?

Kendine özgü bir parfüm bulmak, günlük kombininizi düşünürken önemli bir seçimdir. Koku, görünmeyen bir aksesuardır ve kişiliğinizi tamamlayan bir şeydir. Gelişinizi bildirecek veya etrafta olmadığınızda sizinle ilgili anıları çağrıştıracak nitelikte olmalıdır.

Günümüzde erkekler bayanlara göre daha az parfüm kullanmakta. Yapılan bir araştırmada erkeklerin %80’i düzenli olarak parfüm kullanmıyor!

Aslında erkekler için parfüm kullanmak sadece çekiciliği değil, aynı zamanda bayanlara olan güveni de artıracaktır. Parfüm kullanmak erkekleri, kadınlar için daha çekici kılacaktır. Bayanlar için eş seçiminde koku çok önemlidir. Avrupa’da yapılan bir araştırmada, erkekler için kadın seçiminde görsellik en önemli faktör iken, kokunun kadınlar için erkek seçiminde en güçlü faktör olduğu gösterilmiştir. Erkek her şeyden önce gözlerini kullanır, kadın ise burnunu kullanır.

Ek olarak, kadınlar daha iyi ve daha hassas bir koku alma duyusuna sahiptir. Doğumdan itibaren kadınlar koku testlerinde hem tanımlama hem de tespit etmede sürekli olarak erkeklerden daha iyi performans göstermişlerdir. Hatta kadınların burunları özellikle erkek feromonlarına duyarlı olacak şekilde ayarlanmıştır. Parfümler, bu kokularla birleşerek daha da akılda kalıcı ve çekici bir koku deneyimi oluşturur. 

Güzel bir koku, keskin ve uyumlu bir adam olduğunuz izleniminize katkıda bulunur. İyi giyinmenin özgüveninizi artırdığını biliyoruz. Sadece güzel göründüğünde daha iyi hissedersin. Parfüm de bu hissi artırıcı önemli bir faktördür.

 Erkeklerin parfümü daha az kullanmalarındaki faktörlerden biri de fiyatların yüksek olduğunu düşünmeleridir. Halbuki Black Friday gibi özel günleri takip etseler, istedikleri ürünü çok daha uyguna alabilirler. Dünya genelinde alışveriş çılgınlığının tavan yaptığı Black Friday’a özel kampanyalarda tüm ürünlerde olduğu gibi erkek parfümünde de en uygun fiyatları görebilirler.

Bu yıl 26 Kasım tarihine denk gelen Black Friday 29 Kasım’a kadar devam edecek. Cilt bakımı, makyaj, saç bakımı, parfümler ve elektrikli aletler genellikle etkinlik süresince büyük oranda indirimli olacak. Bu özel günlerde erkek parfümlerinde olduğu gibi elbette bayan parfümlerinde uygun fiyatlar görülecek. Özellikle dünya kadınlarının en çok tercih ettiği parfümlerin başında olan özgürlüğün kokusu Yves Saint Laurent’i bu fırsat günlerinde yakından takip edebilirsiniz. En büyük alışveriş etkinliği başlarken, hangi fırsatların bekleneceği, indirimli olacak güzellik markaları ve her şeyin ne zaman başlayacağı hakkında artık bilginiz var. 

SON OKUNANLAR

GÜNCEL BİLGİLER

21,256BeğenenlerBeğen
122,017TakipçilerTakip Et