0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimle hafif tartıştık nolcak beni mi bosayacaksin dedim heee dedi bende seni annene şikayet etcem dedim et dedi aradım kaynanayi dedim böyle böyle torunumu bırak nereye gidiyorsan git dedi ikici evliligim bu benim hatta bana diğer kocandanda böyle boşanmmıssın belli alışkanlık yapmış dedi ki suçlu eşimdi ben değildim sonra eşim aradı neden böyle dedin fakan dedi eşime de o alışmış böyle boşanmaya altınları falan sakla dedi sanki bana 1 Gr altın almış gibi şimdi ben ne yapayım çok sinirliyim dün oldu bunlar ha bu arada şaka der gibi demiştim bu oğlun beni boşayacakmis falan gibisinden verdiği tepki çok çok kötüydü ya
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
tarafından
Kaynanayı böle işlere karıştırma geçmişini niye karıştırıyor tam agza etmelik ya 
(9,620 puan) tarafından
Keske evinizde olan herseyi millete yaymasaniz işte böyle geçmişinize vurmaya çalışırlar
(177 puan) tarafından
Pardon neyi herkese? Kaynanam bilmicekmiydi evlenip ayrıldığımı yada oğlunu gidip komsumami şikayet etseydim
tarafından
Postun kapanmış başlık düzenleyip yeniden aç istersen
(177 puan) tarafından
Ugrasamicam valla zaten sinirliyim
(9,620 puan) tarafından
Hayir evlenip boşandığıni degil evde gecen konuşmaları muhabbetleri tartışmaları kasdettim
(177 puan) tarafından
Kaynanama söyledim yalnız herkese değil ve şuan buraya yazsam bile herkes okusa bile beni tanımıyorsun o yüzden
(1,068 puan) tarafından
O kaynanayı ne kapımın eşiğinden atlatırım nede onun kapısına giderim bir daha onun yaptığı çok çok terbiyesizlik ama senin yaptığında hiç doğru değil sen eşinle yaşadığın her problemi ailelere anlatırsan hiç huzur bulamazsın senin yaptığında çok yanlış
(177 puan) tarafından
3 yıllık evliyiz çok şükür hiç kavgamız olmadı ki buda öyle ciddi bsy değildi güler tarzda söyledim ama iyi oldu en azından benim hakkımdaki düşüncesi belli oldu
tarafından
Bizde eşimle ikinci evliliğimizi yaptik ikimizin de çocuğu yoktu ben evlenmemiş birini asla düşünmedim böyle şeyler önüme gelir diye . Allah var rahmetli oldu kaynanam Bi sorun olsa desem benim tarafımı tutardı. Esin hiç evlenmemiş biri miydi de önüne geliyor bu
(1,068 puan) tarafından
Rabbim bozmasın huzurunuzu canım
(9,620 puan) tarafından
O zaman buraya da anlatıp kaynanam böyle dedi yüzüme vurdu demiyiceksin eger sen en ufak biseyi hemen anlatiyosan oda kalkar bunu yapar Allah aşkına seni tutmasını mi bekliyosun o onun oğlu onu kenara atabilir mi ayrıca benim herkesten kastım bizler değiliz kaynanan söyledin yarın öbürgün onun laf arasında akrabalarına yakınlarına anlatmayacagi ne malum bizim gelinde boşanmak alışkanlık yapmış diyip millete laf vermiyicegi ne malum ??? Benim eger asamayacagim bi sorunum yoksa kan kussam yine söylemem çünkü kocamla ben iyi olurum ama annem unutmaz veya annesi unutmaz
(177 puan) tarafından
Zaten oğlunun karısına böyle diyorsa ve bunu sağda solda konusacaksa benim bunu soyelemem çok iyi olmuş ayrıca en ufak olayı anlattığıma nerden vardın ? Farkındaysan üstte de yazmışım okumayı biliyorsan oku . Bu arada kaynanayi kaynana değilde anne gibi gördüğüm için onu arama gereği duydum hani oğlu ya onun ona lafı geçer çünkü belliki senin kaynanan senin için anne olamamış buda üzücü
(9,620 puan) tarafından
Bana çok güzel anne oldu her zaman ilk beni arar eşimi nadir ararlar  oglumdan yana sıkıntın varsa benimle derdini paylaşabilirsin sende bizim bi kızımızsın der o bana gayet iyi bi anne bende ona iyi bi gelin oldugumu düşünüyorum en ufak tartışmamızi duyurmadim çünkü dillendirilmiyicek derece de tartismalarimiz olurdu eger senin kayınvaliden de seni gelini değil kızı gibi görseydi geçmişinden vurmazdı buda çok üzücü
tarafından
Ben hiç bi kavgada kaynanamın beni tuttuğunu görmedim oğlunun hatalı olduğun bildiği halde hemde o yuzden hiç anlatmam. Herkes adil olamıyor maalesef
(1,068 puan) tarafından
Canım senin için anne olmuş ama sen onun için evlat olmamışsın sen onun için el sin bundan sonra tavrını konuşmanı bu şekilde yap anne olan kadın oğlunun yuvası dağılmasın diye çırpınır kaynanan ilk problemde ipleri koparmış bile sana bunları söyleyen başkalarına neler söylüyo Allah bilir Allah yardımcın olsun ben o kaynanayı Allah bildiği gibi yapsın
(177 puan) tarafından
Farkındaysan bende bunu paylaştım zaten idrak edebilmissin ama kendi paylaştığım şeyle beni vurmaya çalışman komik olmuş zaten beni gecmisimle vurması beni üzdü bunun neyini tekrarladin ki :D
(177 puan) tarafından
Aynen noldu diye sorardı insan hep sen kızımdan daha yakınsın derdi demk ki herşey gösterişmiş iyi oldu bence
(9,620 puan) tarafından
Ben seni geçmişinden vurmuyorum haddime de değil iki saattir anlatmaya çalıştığım şey şaka yoluyla da olsa dışarıya bunu yansıtmayin sen onu anne gibi görebilirsin ama o seni o kadar yakın görmemiş sana söylediği laf yetmemiş gibi bide esine aynı şeyi sòyleyip seni küçük düşürmüş gerçek düşüncesini öğrenmiş olman güzel ama yarın öbürgün yüz yüze bakıcaksınız
tarafından
Kızlar konudan bagımsız kızıma bi tatlı kaşığı zeytinyağıbiçirdim dün  kakayı sert yaptı bugunde ıkınıyor çıkaramıyor ne zmana faydası olur   yeni içirdim 2 yaşında
(177 puan) tarafından
Yoo yüz yüze bakmicaz artık ne halt yerlerde yesinler bundan sonra
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
20 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
+1 oy
11 cevap 530 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seymeryem (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 230 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu

411,074 soru

12,373,514 cevap

42,622 kullanıcı

Kategoriler

...