Yeni evliyim eşimin kuzeninin kreş çağlarında küçük bir çocuğu var evimize her geldiklerinde evi alt üst ediyor annesi de çıtını çıkarmıyor bende bir şey diyemiyorum haliyle ünitenin çekmecesine jengaları koymuştum geçen onları buldu bizim yanımızda çıkardı bişey diyemedim çocuktur tabii ki oynasın da onun oynayabileceği bir oyun değil her yere dağıtıyor koltukların altından topluyoruz millet gittikten sonra her geldiklerinde bir şekilde o jengaları bulup alıyor ve dediğim gibi annesi hiçbir kelime etmiyor yani bu tarz şeyleri alıp bir yerlere atıyor sürekli mobilyalarım çizilmeye çok meyilli sehpalar öyle, annesinin düşünmesi gerekiyor, geçen düğün flash belleğimizin kutusunu bulmuş aldı eline konsola vurdu baya yanımızda, yine kadından ses yok bende almaya çalıştım elinden güzelce vermedi üstelemedim bende hatta eve götürdü kutuyu annesi de gördü hiç sesini çıkarmadı çocuk işte falan dedi götürsün onun olsun zaten kutunun lafını yapacak değilim de çok tuhaf geldi televizyona falan vurup duruyor küçücük çocuğun eline yemek veriyor geçen meyveli yoğurt verdi bütün halıma yoğurt döktü yine ben temizledim annesi mutfakta kahve keyfi yaparken, he bide geçenlerde elinde kakaolu kurabiye vardı çocuğun beyaz koltuğuma dökmüş lekesi çıkmadı, perdelere bildiğiniz tırmanıp yükleniyor perdelerle beraber çocuk yere inecek diye korkuyorum ben koşuyorum arkasından bunların lafını asla yapmam çocukları da çok severim ama kadın hiç oralı bile olmuyor ya çocuğa bağırsın etsin demiyorum zaten güzelce uyarsın yiyecekle dolaştırmasın evin içinde mesela, yada getirmesin sinirlerim bozuluyor fena bozucam kadını da o olacak en sonunda siz ne düşünüyorsunuz