Kızlar dün kardeşimin sevgilisi ilk kez evimize geldi yemege. Aile tanışması oldu. Kardesim tanışmıştı aileyle. Ben bayadır tanıyorum tabi ki. Daha once de anlatmıştım annemin sürekli dişinden dayanılmaz bir ses cıkarttıgını. Kardesim güzellikle konuştu gelmeden. Anne lütfen dikkat et yapmamaya diye. Neyse misafirimiz geldi fakat annem durmadan cok yıksek sesle bu huyunu yapmaya basladı. Öksürdük göz göze geldik filan yok durmuyor. Ayıp olacak diye de direk soyleyemedik.cocuk basladı hangi musluk damlatıyor gelmişken yapayım demeye. Yok gerek yok diyoruz. Olur mu simdi birde tamirciye para vermeyin benim elimden gelir diyor.en sonunda da fark etti annemden geldigini o da cok utanıp sustu. Bu gun cocuk neden annen oyle birsey yapıyor diye bir kac defa sormuş. Bir de bayramda aileler bir araya gelecek. Oglanın halaları biz filan. Lütfen anneni uyarır mısın demiş cocuk. Halamlar cok dedikoducu gelinin annesi hasta diye laf yaparlar demiş. Bunu dıyunca cok. Utandık. Cokta kızdım. Kardesimde bana kızdı cocuk napsın daha once gördü mü ki diye. Birde uyarmasaydı da dile mi dusseydik diye filan. Şimdi kardesim aile tanışmasını istemiyor. Olmasın diyor. O gun nasıl engel oluruz buna? Tamam dedi ama ilk andan itibaren kendini kaybedecek derecede unutup yapıyor. Kardesim de tanışma olmasını istememkte haksız mı? Ben diyorum ki kaynanasıyla konussun.boyle bir problem oldugınu bari onceden hazırlıklı olurlar