0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından

Benim oğlan 26 aylik artık başlamak istiyorum. Gece halen bezi çok dolu oldugu oluyor öncelikle bunu merak ediyorum bu başlamama engel mi? Eğer gece kaldırırsam geri uyumaz ve maalesef halen gece emiyor 1 2 kez bu durum aklı karıştırıyor baslamak için :( memeden açmayı denedim ama çok üzülüyor konuştum anlattım ama seviyor öpüyor sarılıyor dudak bukuyor bende onu bu şekilde bıraktırmak ıstemiyorum ama tuvalet eğitimi için başlamak istiyorum of çok zor ya

5 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Benim oğlumda 26 aylık. Mart ayında emzirmeyi bıraktırdim. Mayıs ayında da 16 günlük bir tuvalet eğitimi denemeniz oldu başaramadık Eylül gibi tekrar deneyeceğiz bence önce emzirmeyi bıraktırman lazım 
(862 puan) tarafından
Bana da etmeyi bırakması gerekiyor gibi geliyor ama çok duygusal öyle yapıyor ki çok üzülüyorum nasıl yapicam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Maalesef tuvalete alıştırmak cokk zor bazı bebekler kolay alışıyor ama
(862 puan) tarafından
Bana da çok zor geliyor nasıl alışır zorlanır mi bilemiyorum
0 oy
(3,504 puan) tarafından
20 aylık başladık yaklaşık bir ay olacak bazen söylüo bazen de kaçırıo oturur inş
(862 puan) tarafından
İnşallah :) emiyor mu sizinki
(3,504 puan) tarafından
Evet emio gece emmek için kalktığında tuvalete de götürüorum benimki biraz inatçı bazen yapıo bazen istemio:)
(862 puan) tarafından
Bende emmesi sorun çıkarır sandım o zaman başlayayım bende. Benimki de çok inatçı uyandırırım bu kezde niye uykumdan uyandırdın diye sinirlenir :)
(3,504 puan) tarafından
Hiçte engel olmaz sen başla sabırlı olursan başarırsınız yarım saat tuvalette beklediğimi bilirim::)
0 oy
(24 puan) tarafından
Kız gece emzirmesi icin büyük deilmi artik birde istersen biraktirabilirsin dene derim zaten onun hareketlerinden anlarsin baktin iyi gidiyor biraktir baktin istemiyor biraz daha zaman ver ben 23 aylik biraktirdim
(862 puan) tarafından
Valla büyük ama vermeyince çok ağlıyor uyanıyor piş pislayinca uyumuyor:(( deneyeceğim bir hazır gibi geliyor tuvaleti gelince gösteriyor pijamayı indiriyor bezi çekiştiriyor banyoda burda yapmak yok diyorum tutuyor çıkana kadar bunlar bana hazır gibi gösteriyor bir deneyeyim
(24 puan) tarafından
Evet canim bezden sıkılmış cocuk da istiyor belli boyle olunca çabuk da alışıyorlar

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 394 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 131 göst.
24 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Catzzz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
4 cevap 77 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (969 puan) tarafından soruldu