Oncelikle her turlu elestirye linçe açığım şöyle söyleyim 3 senedir evliyiz daha 1 kez bile giydir demedi aksine ben kac kez ayaklarini yıkayım diye teklif ettim mesela. Hatta esim çekindi mahcup oldu ama ben israr ettim. Ben kendim giydirdim bi kac kez. O bana hizmet ediyo yardim ediyo gece 1 bucukta isten gelip uykusuz yorgun halde bebegimizi doyuruyo gazini cikarip uyutuyo ustleik bebegim gezerek kucakta uyuyo ben yatiyorum o uyutuyo. Simdi evet bunlari yapiyo diye yapiyosun sende esin yapmasa sende yapmazsin vs diyenler olur veya onunda cocugu mecbur bakcak diyenler olur herkesin fikrine saygim sonsuz fakat genel anlamda bunu hak eden bi es zaten o yuzden o mahcup oluyo istemese de ben yapiyorum
Seninki gibi olsa eşim zırnık yardım etmek Allah göstermesin . Bırak ne hali varsa görsün yıpratıyor seni
Bırak.eşken sevgiliyken ameliyat olmustum basimda beklemisti ic camasirima.kadar.giydirmisti mecbur kimsem yoktu cunku Allah.razi olsun yine.sevgiliydik cok hastaydim griptim ama oyle.boyle degil yari baygin yatiyodum yine.basimda bekledi ilacimi corbami.kendi.eliyle.icirdi saat basi.terledikce ustumu degistirdi.ben.hamileydim babam hastaydi.evini temizledi babami.yikadi.Allah bin.kere.razi olsun.ondan ben giydirmek.istesem de o yaptirmaz Rabbim basimdan eksik etmesin
403,727 soru
12,095,756 cevap
36,396 kullanıcı