0 oy
2,216 göst.
Diğer kategorisinde (4,102 puan) tarafından
Kocanızin çorabını giydrrrmsnz 

Ben giydrrim genelde ama genede ondan yana şansım yok

94 Cevaplar

0 oy
(1,224 puan) tarafından

Oncelikle her turlu elestirye linçe açığım ;) şöyle  söyleyim 3 senedir evliyiz daha 1 kez bile giydir demedi aksine ben kac kez ayaklarini yıkayım diye teklif ettim mesela. Hatta esim çekindi mahcup oldu ama ben israr ettim. Ben kendim giydirdim bi kac kez. O bana hizmet ediyo yardim ediyo gece 1 bucukta isten gelip uykusuz yorgun halde bebegimizi doyuruyo gazini cikarip uyutuyo ustleik bebegim gezerek kucakta uyuyo ben yatiyorum o uyutuyo. Simdi evet bunlari yapiyo diye yapiyosun sende esin yapmasa sende yapmazsin vs diyenler olur veya onunda cocugu mecbur bakcak diyenler olur herkesin fikrine saygim sonsuz fakat genel anlamda bunu hak eden bi es zaten o yuzden o mahcup oluyo istemese de ben yapiyorum 

(4,102 puan) tarafından
Bence esin herşey hakedyor
(1,224 puan) tarafından
Bende oyle düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Giydirmem ben
(4,102 puan) tarafından
En iyisini yapyosn
0 oy
tarafından
Ayy hiç giydiremem , o bana giydirsin :) 
(4,102 puan) tarafından
İyi yaoyosn
0 oy
(28,780 puan) tarafından

Seninki gibi olsa eşim zırnık yardım etmek Allah göstermesin . Bırak ne hali varsa görsün yıpratıyor seni

(4,102 puan) tarafından
Ah ah hemde ne yıpratmak
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Giydirmedim hasta olur o ayrı kolu alçıya alındı giydirum dedim benim ki ben daha ölmedim dedi giydi 
(4,102 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Bnde gydryom sewyrum  bn oda çocuk gibi zaten❤️☺️
0 oy
tarafından
Giydrmem oda istmz bel fıtığı var tutnca giydrym diyorum önümde eğilme der ama istesm hep giydrr corabimi ayakbi mi yolda acilsa eğilir yapar 
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Giydirmem kendi giyer ama bazen kendi tırnağımı keserken onunkinide keserim yani iğrenmem kölelik olarak da görmem
0 oy
tarafından
Niye giydiriyoruz hasta mi 
0 oy
(1,403 puan) tarafından

Bırak.eşken sevgiliyken ameliyat olmustum basimda beklemisti ic camasirima.kadar.giydirmisti mecbur kimsem yoktu cunku Allah.razi olsun yine.sevgiliydik cok hastaydim griptim ama oyle.boyle degil yari baygin yatiyodum yine.basimda bekledi ilacimi corbami.kendi.eliyle.icirdi saat basi.terledikce ustumu degistirdi.ben.hamileydim babam hastaydi.evini temizledi babami.yikadi.Allah bin.kere.razi olsun.ondan ben giydirmek.istesem de o yaptirmaz Rabbim basimdan eksik etmesin<3

0 oy
(3,061 puan) tarafından
Bunu benden istemesi bile benim için aşağılanmadır. 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Kocaman adam bi sağlık problemi yoksa kendi yapsın niye yapayım ki 
0 oy
(261 puan) tarafından
Bence su soruyu sormak lazim. Ne gerek var? Kendi yapabilcegi basit birseyi neden baskasi yapiyor. Ihtiyaci olsa baska tabi. Mesela kadin hamileyken egilemiyosa fln. Ozmn esim ayakkabilarimi giymemde yardim ederdi. Gerekirse corabimi giydirirdi.
0 oy
tarafından
Sende benim gibi şanssisn  canım yapsamda yapmasada yine değerimiz yok malesef .
(4,102 puan) tarafından
Aynen öyle canom
0 oy
tarafından
Tabi ki Giydiririm ayağını bile yıkarım Canim Benim Feda olsun Herşey Haa beni Haketmezse birşey etmem :D
0 oy
(342 puan) tarafından
Yapmam ha hastadir yapamaz o zmn yaparim ama keyiften yapmam . Ne kadar cok üstüne düsersen kendini bulunmaz hint kumasi sanar . Bu benim düsüncem
(4,102 puan) tarafından
Çok dogru
0 oy
tarafından
Giydirene bir sey diyemem ama ben giydirmem o ne eli yok mu giysin 

Fazla değer ***.u kaldırır
0 oy
tarafından
Niye giydireyim eli yok mu?

O sana giydiriyor mu ?

Hasta vs olsa belki ihtimalde. Yoksa ne gerek var sen niye böyle bişi yapiyorsunki. 
0 oy
(887 puan) tarafından
Hasta vs ise giydiririm diğer türlü eşim müsade etmez istemez yani 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Her işini kendi görür beklemez de. Allah korusun sağlık sorunu dışında.gerekşrse eli kolu bacağı olur insan eşinin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 603 göst.
14 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Reyyreyyy (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 398 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sv tht (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
19 Mayıs 2023 Aile kategorisinde 30052020 (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 210 göst.