Kızlar ben yeni dogum yaptım 1 ay olucak K.Validemin yanında kaldım hamileligimin son 3 ayı eşim uzakta olduğu için tek kalmama izin vermedi ve kayinvalidem ile sürekli sorun yaşıyorduk, dogum sezeryan oldu ve hastanede yanımda kaldı buna rağmen hiç bir şekilde yerimden bile kaldırması beni sadece yanımda uyumaya geldi hastaneden çıktıktan 2 gün sonra bebegim rahatsizlandi yoğun bakıma alındı Bende hastanede kaldım dikislerim var diye yanıma geldi ama zoraki tansiyonum var annenler kalsın dedi her hastalığımda annem yanımda kalmak zorunda değil dedim hastaneye geldikten sonra benimle tartıştı sırf bunun için eve geri gidecekti annem durdurdu çocuk gibi kuzum gitmesin diye üstüne k.babami arayip beni şikayet etti 10 yıllık (eltim)gelinim var bunun gibi değil tırnağına olamaz falan diye ,Kızlar şimdi evim biraz uzakta ve bu kadınla konuşmak daha istemiyorum kimsenin olmadığı yerde yılan gibi birinin olduğu yerde baş tacı gibi davranıyor pislik beni arayıp acmadigimi söylüyor ama halbuki beni hicc aramıyor beni sürekli etrafa kötü göstermeye çalışıyor
Burda Tecrübeli çok gelin var 40 imdan sonra (şuan annemlerdeyim)evime gecicem Bu Kadına karşı nasıl davranmaliyim ???
(Eşime herseyi anlattım sadece saygı goster onlar bizim büyüklerimiz diyor ,kendisi askeri personel yanımda değil uzakta)