0 oy
1,232 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından

Eşim mobbinge dayanamadı ve istifasını verdi, işsizlik maaşı da alamayacak bu yüzden. nasıl geçineceğiz bilmiyorum. Üzülmesin diye bir şey de diyemiyorum. Gece kalkmış balkonda şuan sigara içiyor. 

İlave: hobi odanda az kullandığın makineleri ve gitarını satalım mı dedim ilerleyen süreçte iş bulamazsak diye, gözleri doldu, montunu aldı yürüyüşe çıktı şimdi de. Daha bugün işten ayrıldı, bu teklifi sunarak ayıp ettim sanırım. Gitar da rahmetli kayınpederimin yıllar önce kocama hediye ettiği gitardı. Maddi değeri çok yüksek diye önermiştim aslında gitarını satma fikrini, kötü bir niyetim yoktu aslında 

28 Cevaplar

0 oy
(9,235 puan) tarafından
Seninki destek değil kendini garantiye almak olmus para gelecek yer aramışsın bırakta adam bi istifanın stresini atsın üzerinden. Acıkcası ailemden kalanı satma teklifinde bulunsa eşim sen beni para için i sevdin derdim
(580 puan) tarafından
Yok zaten özür diledim hemen, panikle söylemiştim
-Reklam-
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Ayy kız gerçekten ayıp etmişsin maddi değeri yüksek olabilir manevî değeri paha biçilemez sonuçta adam rahmetli olmuş en son aklına gelmemeli bile 
(580 puan) tarafından
Özür diledim affetti :) panikle söylemiştim zaten
0 oy
(66 puan) tarafından
Yani şimdi is bulmadan istifa etmesi cok sacma bir durum kendini sağlama almadan istifa etmiş. Ayrica mahkeme diye bir sey var avukatla konussun. Tazminat kazanabilir. Ve kendine is baksin. Ama hatırası olan bir sey hemde babasından olan bir teklif cok yanlış bir sey. Oyle sey denmez. Kenarda hic mi bugünler için sakladığınız para altın vs yok onlari kullan
(66 puan) tarafından
Kanit olmasına gerek yok canim bence bir avukat ile konuşun telefon edip sorun böyle böyle diye eminim kazanirsiniz. Mahkemeler her zaman işçinin yanında oluyor.
(580 puan) tarafından
İçerden şahit gerekiyormuş, mesai arkadaşlarından da kim şahit ols ya mobbing uygulanacak ona ya da işine son verilir, kimse şahit olmaz ki
(66 puan) tarafından
Valla bizim ofisten bir arkadaş basi agriyor diye izin almak istedi. Sonra bizim patron git çıkışını ver dedi. Verdi çıkışını ve avukat ile konuştu. Anlaşıp tazminatını aldi. Anlasamasaydi mahkemeye gidiyordu. Bilemedim konuştunuz mu avukat ile
(580 puan) tarafından
Konuştuk, mobbingi ispat etmek için maillere ulaşamayız verdik laptop ve telefonunu şirkete geri, içerden çalışan kimse de işini riske atıp şahit olmaz
(66 puan) tarafından
Anladim canim hayirlisi olsun
0 oy
(482 puan) tarafından
Mobingi kanıtlarla ispat edip maddi manevi tazminat acin
(580 puan) tarafından
Telefon ve bilgisayarını iade etti, o yüzden ispat edemez artık
(482 puan) tarafından
Allah yanlarına koymasin
0 oy
(2,658 puan) tarafından
Bi benzerini bizde yaşadık ama eşya satalım vs hiç düşünmedik bi de baba hatırası olan bi hediye yani bi adam kafasinı toplasın canım bulunur elbet iş 
(580 puan) tarafından
İş buldu gibi oldu, dua et kuzum, yarın sabahtan akşama kadar 3 yerle görüşmesi var
(2,658 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediği gibi bi yerde çalısır eşin
0 oy
(802 puan) tarafından
Ooo oyle mobing oldu diye bizim kocalarimizda işi bıraksa olurmu önce iş ayarlayıp sonra bırakacaktı tek başına bekar yaşamıyor sonucta
tarafından
Canım bazı mobbingler var inan bana hiç kolay değil insan kendi canına kiyacak hatta karşısındakini gözünü kırpmadan tabancayla vuracak seviyeye geliyor neler yapiyorlar bi bilsen bu seviyeye gelmek hic kolay degil hiç başına gelmemiş belli Allah boyleleriyle kimseyi karsilastirmasin
(580 puan) tarafından
Mobbing gerçekten çok zor bir durum, Allah kimseye yaşatmasın
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Allah rızka kefil sanki aylarca işsiz kalmış sende hemen adamın hatirasini söylüyorsun ayıp etmişsin 
(580 puan) tarafından
Panik oldum, kredi borcumuz var, ama özür diledim gönlünü aldım
0 oy
(598 puan) tarafından
E bismillah işsiz kaldı diye aç kalmazsınız adam belki yarın iş bulacak hemen. Ne diye evdekileri satmayı düşünüyorsunuz hemen
(580 puan) tarafından
Panik oldum, kredi taksidi ödemesi yaklaşıyor diye, özür diledim gönlünü aldım ama:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 766 göst.
+1 oy
0 cevap 404 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Bags Bunnuy (1,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 748 göst.
15 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 583423 (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 181 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Semos (399 puan) tarafından soruldu

412,395 soru

12,415,250 cevap

44,992 kullanıcı

Kategoriler

...