Kızlar kizminin mevlidini annem kendi evinde yaptı ben ameliyat oldum kaynanam beni arayip sormadı hastanede üst kattinda oturuyorum geçmiş olsuna gelmedi.
Annem de bu sebepten çeyizi kendi evinde yaptı dedi davet et gelen gelsin eşim de söyleme zaten gelmezler dedi ben de söylemedim. Dün gece kavga etmişler gelip burda yapsalardu diye eşim de kız hem çocuğa hem de misafire bakamaz o yüzden annesi kendi evinde yaptı dedi siz gelio ona yardım etmezsiniz filan dedi onlar da yok biz gidio bı hoşgeldiniz der inerdik dediler eşim de ee bütün iş gene eşime kalır diye ordan yapsik filan dedi.
Bunlar kavga ettiler sonra eşim eve gelip benimle kavga etti sen nie beni dinliyorsun gidip gene davet etseyidin dedi ben de tartıştım ne istediğiniz belli değil annem bütün masrafları kendisi yaptı herşeyi alıp okadar misafir karşıladı filan dedim. Oda sen de annen de o.s.pu c*cgsunuz dedi. Kızım da ,51 günlük kızımı da alıdim çıktım odadan cevap bile vermedim. Mutfakta yattık kızımla ama nefes. Alamıyorum çok zoruma gitti. Annemlere gitsem onlar da tekrar gönderir eşimin yanına oda bunu bildiği için bu kadar rahat ne yapacağımi nereye gideceğimi bilmiyorum onu eve almayacam ama nasıl olacak bilmiyorum