İnatla kavgayla surat asmayla küsmeyle başedemezsin canım evliliğinde huzurunu bozma. Evet çok sinir bozucu bir durum. Benim eşimde çok sinirlidir. Ütü yaparım annem gibi yap yemek yaparım annem gibi yap temizlik yaparım annem gibi yap. Ya guzel yapsa keşke, temizlik yapar yalap şalap, yemek yapar tatsız tuzsuz yavan , ütü yapar haydara huydara nesini örnek alayım. Tencere yıkar yağ içinde nasılsa tekrar yemek yapilcak diye kadın tencereleri yağlı yağlı bırakıyor. Bende ilk zamanlar çok ağrıma giderdi ay bi zoruma giderdi bi üzülürdüm bi kırılırdım hemen ağlardım. He he de geç anlatabildim mi ne demek istediğimi. Annesinide hiç karıştırma. Bu sefer annesine laf söyletmemek için seni daha çok kırar. Hemde annemi sevmiyor diye düşünür. Başka türlü basedemezsin burnundan kıl aldırmaz. Her seferinde yemek için aranıza mesafe mi koyucaksin. Tamam şimdilik tavır yap ama sonralarinda aynı şeyleri yaşadığında sakince cevaplar ver. Çünkü bunun arkası kesilmez canım ben sana söyliyim. Politik davran, azıcık işveli cilveli, tatlı dilli ol. Sinirli bi adamla inatlasarak sinirine sinirle karışıklık vererek küserek başa çıkamazsın. Hı hı hehe dicen gülcen geçcen. Ben öyle yapıyorum yinede sen bilirsin.