Canım bence bu kişiden kişiye değişiyor bebeğimi öpseler sevseler hiçbir sorun yok benim için Yani tek yapacağım şey seven ya da öpen kişi gittikten sonra komple bir duşa sokmak ya da elini yüzünü silmek olur benimle oğlum 4,5 aylık mesela kaynanam aldığı zaman ya da böyle Kayınpederim aldığı zaman böyle aşırı sinir oluyorum istemiyorum sebebi de şu Çünkü kaynanam böyle yoğurt vereyim peyniri vereyim ekmek vereyim tarzında bir insan ve şu anda çok küçük yani böyle yedirtmemesi gereken şeyleri yedirten insanlar Kayınpederim eltimin kızına 8 aylıkken ağzına yanan sigara falan koymuş Hani bunları bildiğim için onların çok dokunmasını istemiyorum ama Öteki türlü bebeğime öyle çok kıskanmam Hani ister kuracaklarını alsınlar ister öpsünler sıkıntı olmuyor ama bazen Şunu fark ediyorum kendimde mesela bebeğin başkasını kucağındayken zaten bana gelmek istiyor da böyle uzun süre tutunca hemen alasım geliyor böyle Tamam hadi ver diyesim geliyor Çünkü alanlarda gereksiz bir şekilde aşırı sahipleniyorlar vermiyorlar annesine bile