Kızlar dünden beri kendıme gelemedım dün ıkı yasındakı kızımla eczaneye kadar yurudum annemgıle gelmıstım kalmaya arabanın bırı yavasca yanıma yanastı ılk laf atacak sandım gardımı alıyordum sonra yok bura bızım mahalle amcacocuklarım kuzenlerımden bırıdır tanımıstır gıdecegım yere bırakmak ıcın durmustur dedım araba yanast camı actı tanımadıgım bı adamdı adres sorcam pzar yerı varmıs burda nerde dedı he abı dedım tam tarıf edıyorum bı de ne goreyım acmıs bana baka baka oksuyor nasıl kötu oldum tas bulsam atacam yok yanımda kızım var cocuk gormedı allahtan keske yanımda bıber gazı olsaydı sıksaydım bı yandan da korktum esım annemgile bıraktı bela gelmesın basına ıstedım yada babama kardeslerıme ınsanlar yoktu cevrede bagırmaya basladım adam kaçtı araba var altında tabı sonra ılerledım aglayarak bı kaç genc gordu abla noldu falan dedım böyle boyle aldın mı plakayı şokla alamadım eczaneye gırdım abla tanıdık ordakı anlattım bı tas atsaydın dedı dedım polıse desen ıkı gun sonra salarlar cok kotuyum tum erkeklerden tıksındım