Kızlar iki senelik evliyim esim asker bilen bilir bu iki senede annesinin saplantılı tavırları yüzünden ayrılmalara geldik. Bu iki senede biz urfadaydık. Gurbette. Biz urfadeyken gezecek pek bi yer olmadığı için hep evdeydik arada bi doğu turu yapardık, zaten pek de huzurumuz yoktu sadece ağlamakla geçti iki senem zehir etti annesi. Şimdi biz bi görevden dolayı altı aylığına geçici olarak bi sahil şehrine geldik. Eşim 10 senedir asker 10 sene Suriye'de ve doğuda görev yapmış eşimin ilk batı görevi oldu bu. Eşim cok mutlu oldu biraz nefes alacak doğal olarak. Kızlar biz buraya geldik eşyalı 1+1 ev tuttuk sadece ikimize yetecek minik bi ev. Zaten kalıcı değiliz geçici görev. Haftasonları denize gidiyoruz geziyoruz kendimizce. Eşimin annesi triplere girdi. Karını gezdiriyosun anca bizi davet ettiğin yok. Eve girdiğiniz yok bilmem ne. Eşim de üzüldü annemleri çağırmak istiyorum küsüyo da dedi ben de gelsinler dedim cağırdık, bahce falan var gelemeyiz dediler esime de gönül koydular. Ya kızlar bi anne şunu demez mi ya benim oğlum on senedir suriyede. Kafasına bomba yağdı arkadaşlarını sehit verdi bi altı aylığına gezsin hanımıyla kafasını dağıtsın hak etti bunu biraz nefes alsın deyip mutlu olmaz mı ben mi yanlıs düsünüyorum? Biz sahil sehrinde geziyoruz diye uykuları kactı.esimin telefonlarına bile cıkmıyo sen karınla geziyosun diye. Esim de aramayı bıraktı. Ben sizce müdahale etmeli miyim karısmasam daha mı iyi?