Kızlar eşimin bi ablası var başka yok. Ama benimde 2 kaynanam var. Sağolsun ablası kaynana gibi)) 2.5 senelik evliym. İlk başlarda yine biraz severdim kaynanam ile gorumcemi şimdi asla sevemiyorum. Tanıdıkça bi soğuma geliyor .. bugün eşimede dedim sizin ailede en çok babanı seviyorum dedim. Ne güzel adam kimseyle muhatap olmaz kimseye karismaz. Sessiz sakin oturur . Yani Sessiz dediysem de kızlar öyle kafana vur ekmeğini al türden deigl ) hepsinden fenasi o ama asla kimseye karışmaz bir laf demez. Daha benden su bile istemez. Eve yemeğe davet ederz zorla gelir oda senedr bir. Kaynanam var ya kayın babam olmasa bizden hiç çıkmaz bana neler yapar da çok korkar kayın babamdan o yüzden hep dua ediyorum Allah kayın babamı başımızdan eksik etmesin..sizler en çok kimi seversinz kızlar
Eşimi ve çocuklarımı
En çok eşimin babasını seviyorum bende çünkü adam yaşamıyor Allah rahmet eğlesin başka da kimseyi sevmiyorum eşimde ailesiyle hiçkimseye görüşmüyor zaten
Hiç birini sevmem)) zaten hiç biri ile pek konuşmuyorum evlendiğim günden beri mesafeliyim onlara
411,614 soru
12,391,409 cevap
43,823 kullanıcı