0 oy
137 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Kızlar aralıklı oruca başladım. Nelere dikkat ediyorsunuz ? Hangi saatler arasında yapiyosunuz ? Neler yiyorsunuz ? Kilo verdiniz mi? Şunu yap veya yapma dediğiniz bişey var mı ? 

2 Cevaplar

0 oy
(9,179 puan) tarafından

Normalde tek öğün yapıyordum smdide oruç tutuyorum iftardan iftara yiyirojm inşallah gider :P

Ama normalde veriyordum tek öğün ve aralıklı ile çok güzel kilo gidiyor saat sayicaksin açlık süren 16 veya 18 saat olucak

-Reklam-
0 oy
(278 puan) tarafından
Ben uzun zamandır yapıyordum ama son beş gündür düzenli yapıyorum canım sabah uyanınca sirkeli su içiyorum bir iki saat geçince kakaolu tarçınlı türk kahvesi içiyorum o beni tok tutuyor bir süre, saat 1 gibide dengeli bir kahvaltı tabağı hazırlıyorum yanına bir dilim buğday ekmeği. Bazende Yulaf lapası yapıyorum, 3-4 gibi ara öğün bir meyve yada pratik birşeyler hazırlayıp yiyiyorum en geç 6 gibi de yemeğimi yiyip günü kapatıyorum bir sonraki güne kadar hiçbir şey yemiyorum su içiyorum sadece. Akşam yemeği olarakta o gün evde ne pisirdiysem ölçülü bir şekilde tabak yapıyorum öyle işte sanada bol eksiler inşallah ♥️☺️
(116 puan) tarafından
Kaç kilo verdiniz peki ?
(278 puan) tarafından
Geçen salı gününden bugüne yani bir haftada 2,5 kilo verdim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
8 Aralık 2023 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.