Daha bir kere kullanmadım duruyor öyle 12 kişilik diyorum 6 kişilik çıkarıyım kullanıyım nereye kadar durucak dolapta hiç misafir falanda gelmez bize öyle gurbet burası siz olsanız kullanır mıydınız kıyamıyorum da günlük kullanıma kırılır çizilir diye korkuyorun
Hepsini kullanıyorum bize ayrı misafire ayrı almadım gelen kişi benden kocamdan değerli değil sonuç olarak kullan gitsin çokta güzelleşmiş 2 gün sonra ölüp gitsen kim bilir kim kullanacak kime gidecek en güzeli kullan
Peki ne zamana kadar duracak ben kullaniyorum valla ozellikle yemek tabaklarini
Aha bitane daha ben buldum bunun harici iki tane daha takımım var diye koliden bile çıkartmadım ne zaman kullanacağız kız benimde 5 oldu
Benimde bir takım var 6 li sadece evlendiğimde beri 1 kere kullandım5 yıl kaynana ile yaşayınca kullanma gereği duymadım evde tabaktan geçilmiyor du şimdi kendi evimde kullandım oda set olarak değil yani pasta tabağı vs öyle kullan napicaksin müzeye koymucaz ya bnde kullanayım bari hahha ama gerçi benim eşim ne gerek var tabak var ya der dolapta )
En büyük misafir benim bu dünyada kullan gitsin kullanmaya kiyamadiklarimiz yok oldu tek gecede yaşayabileceğimin en iyisini yaşamaya çalışıyorum artk
Benim de bundan ☺️ eşim biz kullanalım dese de sadece misafirs çıkıyor
Kullanırdm canm . Ben benimlemi yaşıcak kafasındayım 10 senelik evliyim nerdeyse 10 senwdir kullanıyorm misafir takımlarını
1,486,282 soru
24,298,959 cevap
343,940 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın