Benim ki klasik benimle evlenir misin konuşurken pek sürpriz olmadı zaten en baştan ciddiyim diyordu )
Kadıköyde bir mekan var bu işi yapan çok güzel süslenmiş müzikler kalpli balonlar loş bir ışık duvara yansıtılmış monitör bizim resimlerimiz kalpli pasta arkadan güzel bir müzikle cebinden çıkardıgı ışıklı kutunun içindeki baget yüzük herşey rüya gibi güzeldi 2. Yılımıza giricez çok şükür
Ya benimsin ya kara toprağın dedi ve onun oldum gitti :D
O araba sürüyor ben de yanında gidiyoruz geziyoruz cebinden kutusuyla yüzüğü çıkardı yarı bana yarı yola odaklı açtı kapağını benimle evlensene dedi o kadar da romantik biridir eşim sonra ne oldu dersiniz kutusuyla elime verdi kendim taktım yüzüğü
Esimin memleketine gitmistim bayramda. Köy yolunda da bi balikci var orda yemek yedik, sonra köye dogru yola ciktik. Anneleri vs hepsi bizi bekliyodu. Köy yolunda ve köyde telefon cekmiyo o zaman, aksam vakti zifiri karanlik. Sadece araba isigi var orman icinden geciyoruz. Esim yemek yerken arabada ariza var ins yolda kalmayiz demisti. Tam orman ici yolda tekler gibi durdurdu arabayi aha dedi bozuldu. Bende ilerde arac gordum duran, dedm orda arac var ama bu beni dinlemeden indi. Bana dedi torpidodan tornavida var versene. Bi actim yuzuk kutusu, kapadim bi daha actim. Sok oldm resmen. Sonra beni arabadan cikardi. O karsidaki aracta akrabalari, kardesi varmis megersem havai fisek volkan patlamasi vs derken kabul ettim. Alkis kiyamet koptu oyle esimin yapabildigi tek surpriz bu arada bi daha gormedik
410,322 soru
12,339,419 cevap
39,533 kullanıcı