+2 oy
564 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (745 puan) tarafından

Benim ki klasik benimle evlenir misin konuşurken pek sürpriz olmadı zaten en baştan ciddiyim diyordu :))<3

42 Cevaplar

0 oy
(2,604 puan) tarafından
Anana babana soyle seni istemeye geliyoz dedi zaaarr
-Reklam-
0 oy
(1,733 puan) tarafından

Kadıköyde bir mekan var bu işi yapan çok güzel süslenmiş müzikler kalpli balonlar loş bir ışık duvara yansıtılmış monitör bizim resimlerimiz kalpli pasta arkadan güzel bir müzikle cebinden çıkardıgı ışıklı kutunun içindeki baget yüzük<3 herşey rüya gibi güzeldi <3 2. Yılımıza giricez çok şükür:)

0 oy
tarafından
Evlenme teklifi almadım.
0 oy
tarafından

Ya benimsin ya kara toprağın  dedi ve onun oldum gitti :D   

0 oy
(57 puan) tarafından
Bir ay kadar telefon üzerinden konuşmuştuk ve karar verdik görünce de olursa evlenecektik  göl kenarında bir yerde akşam yemeğini yedik biraz sonra bana kuranı kerim hediye etmişti ve benimle evlenir misin demişti 
0 oy
tarafından
Eşime bana evlenme teklifi etmedi sjsjsj odun yutmuş sanırım
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Eşim deniz kıyısında organizasyon  tutup güzel  bir ortam hazırlamışlardı  beni oraya götürünce  çok şaşırdım  gelen giden çiçek veriyordu sonra esim çiçek verip yüzüğü çıkarıp evlenme teklif etmisti
0 oy
tarafından
Benim olmadı düğün ve nişanda olmadı
0 oy
(1,065 puan) tarafından

O araba sürüyor ben de yanında gidiyoruz geziyoruz cebinden kutusuyla yüzüğü çıkardı yarı bana yarı yola odaklı açtı kapağını benimle evlensene dedi o kadar da romantik biridir eşim :Dsonra ne oldu dersiniz kutusuyla elime verdi kendim taktım yüzüğü :P<3

0 oy
(539 puan) tarafından
Benimki resmen sinir krizi gecirmelikdi eşimden evlilik teklif almadim ama unutamadigin bir evlilik teklifi aldm eski sevgilimden aklima geldikce daha sinirleniyorum  organizasyon tutmuş neyse hanerim.yok gittim fslan guzel yemekler fotoğraflar dronlar falan güzeldi tamam evet dedim  aradan bir saat geçti bana bu evlenince annemin babamin yaninda oturmayacaksin mutfakta oturacaksin cocugumuz olursa ailemin yaninda kucagina almayacaksin sevmeyeceksin odanda seviceksin benimle konusmayacaksn odamizda konusuruz yuzunun yarisi kapali olacak dikkat ediceksin babam bisey derse bile cevab vermeyeceksin basini öne egeceksin dedi dedim oha cüş yok anam yok olmaz s.... Git dedim kolemiyim lan dedim senin evde kaldigin belli oldu dedi kendinize baska essek bulun alın bu salakts sen tut yüzük kutusuna da bana ver actim içine yüzüğü koydum gerizekali icine fişinide koymuş ver yüzümü dedi dedim yuzunu bile gormek istemiyorum dedim sehir dışındaydı kuyumcuda bozdur bana parasini at dedim tamam dedm 200 tl ucuzlamis yüzüğü altin düşmüş yok dedi ben tam isterim parasını tamamladım ibandan attim bukezde engelledim bankama surekli 5 tl atıp açıklamaya nolur affet falan yaziodu
(4,536 puan) tarafından
Ucuz kurtarmışsın paçayı o deliden :)) rezalet resmen baştan sona.
(539 puan) tarafından
Aklıma geldikçe hâlâ sinirleniyorum ruh hastasi manyak daha ilerletti olayi cinsel boyuta getirdi varya boyle kendime dedimki iyi b.k yedin kizim hayatinda ilk defa tekkif aldin tam unutulmayacak ruh hastasi sapik birisinden aldin dedim yani igrencti ya tanıştığımız da falan oyle degildi gayet kibar naif demekki yüzükle keramet vardi yani cabuk gözüm açıldı
0 oy
(4,375 puan) tarafından

Esimin memleketine gitmistim bayramda. Köy yolunda da bi balikci var orda yemek yedik, sonra köye dogru yola ciktik. Anneleri vs hepsi bizi bekliyodu. Köy yolunda ve köyde telefon cekmiyo o zaman, aksam vakti zifiri karanlik. Sadece araba isigi var orman icinden geciyoruz. Esim yemek yerken arabada ariza var ins yolda kalmayiz demisti. Tam orman ici yolda tekler gibi durdurdu arabayi aha dedi bozuldu. Bende ilerde arac gordum duran, dedm orda arac var ama bu beni dinlemeden indi. Bana dedi torpidodan tornavida var versene. Bi actim yuzuk kutusu, kapadim bi daha actim. Sok oldm resmen. Sonra beni arabadan cikardi. O karsidaki aracta akrabalari, kardesi varmis megersem :) havai fisek volkan patlamasi vs derken kabul ettim. Alkis kiyamet koptu oyle :) esimin yapabildigi tek surpriz bu arada bi daha gormedik :D

0 oy
(767 puan) tarafından
Bak yine aklıma geldi 5 kez aynı adamdan evlilik teklifi aldım 5 inciue ben bıktım hayır demekten den bıkmadın dedim en sonunda evet dedim  ilk sahilde hiç ummadığım anda aldım SONRA bitmeyen evlilik teklifi en sonunda evin önünde aldım abim Yeter artık evet mi diyon hayır mı diyon bir daha karşıma çıkmasın dedi bu şekilde dedi BenDe son hakkımı kullanıp evet dedim 2 çocuğum var şimdi 24 haftalık yine hamileyim ☺️☺️ eşim der her zaman çok.kostum senin peşinden cokkk der
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Mekan kapatmıştı güzel bir müzik ve yemek eşliğinde oldu sonra diz çöktü çok romatikti cidden kocam da kocammm 
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Evlilik teklifi almayan ben...
0 oy
(3,629 puan) tarafından
Etmedi bana saçma geliyor. Eşim de aynı düşüncedeydi zaten 
0 oy
(591 puan) tarafından
Bayramda mesaj attı ' benimle evlenir misin ' diye 

Ben ' hayır ' demiştim mesajina. Şuan beş buçuk yıllık evliyiz. O sevdi beni, ben mantık üzere yola çıktım. Bı kızım var ve mutluyum. Elhamdülillah...
0 oy
(792 puan) tarafından
Mesajlaaa:⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠)
0 oy
(328 puan) tarafından
Wpstan konuşurken benimle evlenir misin evt dedim daha romantik olabilirdin sürprizle falan dedi ben anlamm benden cikmz öyle şeyler dedi bende şükür o zmn buna dedim evt dedm bu yani bunda demek sukretmem gerek dedim Kendi kendime
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Ay ben evlenme teklifi almadım ya çok üzülüyorum bazen aklıma geldikçe. 7 yıllık sevgililik üstüne evlendik bi de. İnsan bekliyor yani gercekten. Amaaaaannn
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Olmadı drek isdediler verdik gitti oldu sjsjs

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 710 göst.
0 oy
25 cevap 1,365 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 442 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 741 göst.
17 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (5,352 puan) tarafından soruldu

410,322 soru

12,339,419 cevap

39,533 kullanıcı

Kategoriler

...