0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (252 puan) tarafından
Suan bayram için eşimin köýündeyiz hatta yayladayiz burayi cok seviyorum cok muazzam bir doğası var oğlumda cok seviyor. Sabah kalktk kahvalti ettik yıkadim topladim v.s oglumu öğlen uykusuna yatirdim esimler cumaya gitti sonra geldim baktim kayinvalidem sarma ici hazirlamis oturdum sardim dedimki qnne birazdan camiiden gelirler öğlen ne yiyecegiz sarma yeriz dedi bisi demedim sonra babam kadabadan hazir aldi geldi yendi bu saat oldu baskanyemek yok yani aksam yemegi yenmedi büyük oğlumu yedirdim Allahtan ama okadar aciktimki kızlar artik herseferinde soylemekten biktim. Fasulye pisirdim anne dedim yarina hazir dursun demediki kizim aksam yemegi yemedik yada acikmadiniz mi 8sin tuhafi evde aciktim diye emdigim sutu burnumdan getiren esiminde sesi cikmiyor simdi gitsem domates ekmek yesem diceklerki sofra kur birde ben emziriyorum ve sürekli acikiyorum bıktim artik bu durumdan 

11 Cevaplar

0 oy
(19,218 puan) tarafından
Koy ye her şeyi yapacak kadar o evin kızı isen kimseye sormana gerek yok 
(252 puan) tarafından
Iste olmuyor tek basina oturup yemek yemek cocugu uyutmadim bekledim kimseden ses yok bu saate kadar artik cocuk yirtiniyordu agzima kuru ekmek qttim 2lokma yataga girdim ya bi evde neden qksam yemego yenmez ben onu anlamiyorum ya
(19,218 puan) tarafından
Valla öyle de bir güzel oluyor ki ben yapıyorum arkamdan ne söyleyecekleri zerre umrumda değil çünkü bende onların arkasından çok şey söylüyorum
(252 puan) tarafından
Kayinbabami cok severim bizi burda rahat ettirmeknici  elinde  geleni yapar kaynanamlada bi problemin yok ama bu huyu beni deli ediyor
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Evde birşeyleri yıkayıp toplarken nasıl sormuyorsan yerkende sormamalisin ise gelince iyi yemeğinide ye
(252 puan) tarafından
Artik sormayacagim ne yemek yapalimdoye evin hanimi benmisim gibi her defasinda her gelisimde sormaktan biktm girip ekmek arasi yiyip cekilecegim ama kadini  oglu gelini gelmis baska bi ilden saatlerce yol cekmis insan biraz olsun dusunur
0 oy
(13,442 puan) tarafından

Cimrilikten mi yapıyor yensin icilsin istemiyor mu bazen kaynanam da yapıyor hic ses etmem kendi acıkır açlığa hiç dayanamaz

(252 puan) tarafından
Biraz pintidir evet ama yemenin içmenin pintiği olur mu bilemiyorum. Dolaba kiyma cikarmis buzu cözülsün diye ben sorunca diyorki ciğköfte yeriz sarma yeriz. Ankaradayken kayinbabam ariyor aksam bise gelin kizim kavurma yapacak annen hep birlikte yiyelim diye kaynanami ariyorum anne yanina bişi yapalimmi die sormak icin aksama napalim diyorim tase fasulye pilav yapariz diyor babam kavurma dedi diyorum yaa evet kavurma diyor
(13,442 puan) tarafından
Tövbe dengesiz mi nedir
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Ayy benm kaynanamlarda da öyle öğle yemeği yenmez kahvaltı sabah 9da yapılır yemek yok akşam 7 8e kadr hep süs dur durdum en son yaptım laf ettiler yine yaptım şuan oraya gitsem acikacgim vakit giderim makrna oljr patates olur ne olursa yaparım salatamida yapar yerim onlarda gelir sofra bazende tokuz deri zbende tamam der onların kinide yer cocugumada veririm 

Sende niye duruyorsun git sofrani kur ye gelip yecek.olan yer utaniyorsan eşinle birlikte yee eisn der ben acıktım ben dedim sofra kur ogullridir laf etmezler
(252 puan) tarafından
Simdi gittim tabagima yemek koydum ekmegimi aldim esim diyor biz yemek yemeyecekmiyiz dedim saatin farkindamisin aklin basina yenimi geldi koy kendin ye dedim kaynanam gelmis diyorki hakan yemek yedimi oglunu bukadar dusunuyordunda niye yemek yapmadin yada kizim dolapta şunlar var pisirde yiyelim demedin
(2,112 puan) tarafından
Vallahi sen onlara göre gitsen aç kalırsın biri de gelse konuşur der yapmıyor bizde yemiyoruz benm kaynanada ben cekinirdim laf ettikleri için komsuu kim gelse derdi gelin ne yapıyor yiyor nede bize yedirtiyor o kadr cimridir falan bende madem cimriyim diyorum Allah ne verdiyse yaparım bazen yerler bazende zorlarina gider yemezler bende takmam asla sende ye gitsin boşver hatta evine git yerind eolsam asla durmazdim
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Yap bi corba, makarna pilav ne varsa, koy pissin. Sormana gerek yok. Ya da anne acıktık sen bi su koyda makarna bari yapalim de
0 oy
(157 puan) tarafından
Ayy dağlara taşlara ya nasıl insanlar var benim kaynanam kayın babam kendileri yemez benim önüme yığar ben açlığa hiç gelemem zaten onlarda bunu anlar ve bilirler ben oturup yerim abi sorarım karnım acıkınca acıktınızmı şunu yapıcam diye beraber yeriz bi keresinde hamileyim :-D nasıl bi açlıksa saat12 de bi sofra kurdum herkesi oturtum bide şey vardı işkembe yaptırıp herkese onu içirtip uyumuştum :-D
0 oy
tarafından
Kız o ne öyle onların düzeni öyledir benim kaynanamlarda saat 4 4 buçuk gibi akşam yemeği yiyolar bi daha yemek as yok ben emzirirken 3te gidiyodum kendim koyup yiyodum 5 te 6 da bi daha koyup yiyordum orası da benim babamın evi degilmi aciktiysam koyar yerim ya da acimmadiniz mi ben acıktım hadi sofra kuralım der kalkar kurarım kaynanamı mi beklicem 
(252 puan) tarafından
Canimsin 2tane cocukla herseyin pesine ben dusemiyorum burda kucuk oglum sobaya yanaşcak diye fasulyeyi zor pisirdim ha bana tek desinki kizim kiymayi cikardim patlicanda var sen yap ben cocuga bakim ben kendi anneme gidiuorum mesela diyorki aksama napalim dolapta köfte var cikarim mi e he hadi cikar anne bende yanina bincorba salata yapim diyorum v.s 1
tarafından
Kız swn söyle o zaman anne su cocuklari oyala da bi sofra kurayim acikgim de olmadı anne acıktım ne yesek de o hazırlasın o da olmuyosa koçanı sıkıştır o söylesin ya da sana biseyler alsın çikolata gofret bisküvi aç onlardan ye aç durur mu emzikli kadın
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Demans baslangici olabilir . aynı belirtiler kaynanamda vardı 
0 oy
(607 puan) tarafından
Sen emziriyosun ama seni kimse kinamaz sut kesiliyo iki bisi yiyimde sut gelsin de git ye bisi olmaz senin bebegin icinde yenen gerekiyo bide sor kahvalti turu hazirliyimmi ac olan varmi diye sor esine sor acmisin bisiler hazirliyimmi diye ben dogum yaptim bi aya yakin evimiz tadilata girdi kaynanamda kaldik surekli bisiler hazirliyip getirmisti sutum olsun diye simsi kizim 11 aylik oldu halada sevdim bisiler olunca yapinca carir acikinca istesini ye der kayin validenin ev sahibinolarak soylemesi sormasi gerek bence 
0 oy
tarafından
Bacım emziriyorsun tabii ki yiyeceksin. Ben günde 5 öğün yemek yiyorum emzirdiğim için. Doymuyorum resmen. İster onlar yerler ister yemezler, sen kur sofranı ye. Eğer bir şey derlerse de acıkıyorum emziriyorum ben dersin. Ha eğer susup oturup bir şey yapmazsan, aç kalırsın canım. Ne gerek var böyle şeylere
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Geçen bayramda bızde kayınvalıdem gıle gıttık memlekete yıllık ızınımızı kullandık aclıktan oluyordum esımde dedı seneye gıtmeyoz oğlum tam 1kılogram zayıfladı 2haftada aclıktqn

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 257 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 293 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde sinirlisirin (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 499 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,104 puan) tarafından soruldu

413,784 soru

12,455,436 cevap

46,464 kullanıcı

Kategoriler

...