0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar diyet yapıyorum aynı zamanda hergün yarım saat Leslie ve 15 dk bisiklet sürüyorum.. Yine de haftalık 900 gr verebiliyorum.  Çıldıracağım.. Sizin önereceğiniz birşeyler var mı.. detox vs vs.. 

3 Cevaplar

0 oy
(1,321 puan) tarafından
Akşam yemeğini en geç 18 den önce kahvaltıyı da 10 gibi yapıyorum arada ki zaman da sadece çay kahve soda su vs tüketiyorum çok işe yarıyor 
(58 puan) tarafından
Akşam yemeğini en geç 17 de yiyorum daha sonra sadece çay ve su içiyorum.. Kahvaltıyı da 10 dan önce yapmıyorum.. Aralıklı oruç diyeti yapıyorum... Bu 3. Haftam..ilk hafta 2.6 kilo verdim ama durdu sanki hiç veremiyorum gibi geliyor..
-Reklam-
0 oy
(1,162 puan) tarafından
Sen mideni sasirtamıyorsun demek ki. Evde kendin uyguladigin diyet ile bağışıklığın düşmesin sonra. Aynı zamanda haftada 1 kg iyi. Ayda 4 kg eder. Eğer çok fazla ödem ve yağ yoksa 1 kg iyi. Annem 6 ayda 28 kilo verdi. 100 kilodan 72'ye düştü. Diyetisyen desteği ve sadece yürüyüş yaparak. Spor yapsaydı daha fazla verirdi. İlk aylar 2 haftalik kontrolünde 4-5 kilo verdiği oluyordu. Zamanla ödem ve yağ bittikçe 2 haftada bir olan kontrolde yarım kilo 750 grama kadar düştüğü oluyordu. Şunuda söyleyim sadece tartıya bakma. Çünkü yağdan verip kastan alabiliyor insan. Eğer incelme varsa doğru yoldasın demektir. Ölçümünü spordan sonra yapma. Ter attim kesin zayiflamisimdir diye düşünürken aslinda kaslar şişiyor ve daha farkli çıkıyor ölçüm. Sabah tuvalete çıktıktan sonra tartil. 

Kahvaltını 9-10 arası yap 

1-2 gibi ara öğün yap küçük meyve porsiyon- yulaf gibi

4 gibi bitki çayı saati yap. Kiraz saplı çay,  kayısı çayı ve 1-2 dilim galeta yiyebilirsin.

6 gibi akşam yemeği ye. Çok acikirsan 8 gibi küçük porsiyon meyve veya yogurt yiyebilirsin. 

Ekmeğin tam tahıllı veya tam buğday olsun. 

Kahvaltıda haşlanmış yumurta , söğüş tarzı tercih edebilirsin. Bol yeşillik ile. 
(58 puan) tarafından
Allah razı olsun vakit ayırıp uzun uzun anlattığınız için teşekkür ederim :) ben nisan ayında 96 kilo ile doğuma girdim doğumdan 1-2 hafta sonra 86 kiloya indim.. Sonra da emzirme derken bir türlü diyet yapamadım.. Ara ara yaptım baktım veremiyorum bıraktım.. Şimdi de 3 hafta oldu ilk hafta 2.6 kilo verdim ama sanki durdu gibi psikolojik olarak çok rahatsızım bu durumdan sanki kilo veremeyecekmişim gibi..
(1,162 puan) tarafından
Her seyde olduğu gibi diyette de en büyük düşman stres. Spor ve diyet yapmak uzun bir süreç ve metal olarak kendini hazırlamalisin. 26 yaşındayım, kendimi bildim bileli annem hep kilolu ve 3 gün diyet yapan bir kadındı. 4. günü yoktu. Düğünüme az kaldi ve düğünüme kilolulari kabul etmiyorum diye not yazicam davetiyeye dedim. Annem bu sözümden çok etkilendi ve beni o kadar şaşırttı ki. İradesine çok iyi hakim oldu. Gören hastalıktan mi bu hale geldin der. Ama çok büyük bir bütçe ayırdım. Salatasına koyacağı 1 tatlı kaşığı zeytinyağı için gidip en saf zeytinyağı aliyordum. Zor bir süreç gerçekten. Bir de yemeklerden önce her zaman salata ile başla. Lif oranı yüksek olduğu için mideye direkt doygunluk hissi veriyor. Bol bol su iç ve spor yaparken nefesini asla tutma. Çünkü en çok kaloriyi nefes alıp verirken harcıyoruz aslinda  :) sürekli aynı hareketi de yapma. Kaslar o harekete alışıyor ve bir süre sonra kas yorulmuyor bu da yağ yakmıyor. 3 haftanı vermişsin ve yapabileceğine inanarak tutunmalisin.
(58 puan) tarafından
Doğumdan beri kendimi hazırlıyorum zayıflamam lazım diye mental olarak hazırım diyete fakat az kilo veriyorum diye kendi kendimi yiyorum.. Bir anda kilo alınıyor fakat çok zor veriliyor.. Hemen kilo vereyim istiyor insan.. Annenize sizin sözünüz ışık olmuş.. Bana da eşimin sözü.. Kızım 16 aylıkken tekrar hamile kaldım oğlum oldu şimdi 4 aylık.. Art arda hamile kalınca da onun verdiği stresle iyice kilo aldım.. İnşaallah veririm bakalım hayırlısı.. Diyet çok sabır isteyen bir süreç.. İnşaallah kolay geçer.. Annenize de helal olsun belli bir yaştan sonra daha da zor kilo vermek.. Leslie yapıyorum evde mecburen çünkü iki çocukla dışarı çıkamam yürüyüş yapamam spora gidemem.. Evde kondisyon bisikleti var onu sürüyorum 15 dk.. Bakalım değişik sporlar var evde yapılan youtube dan araştırıp bakmam lazım.. Tekrar teşekkür ederim annenize de sağlıklı uzun ömürler :)
0 oy
(2,072 puan) tarafından
2 öğün beslenin onlarda da az yiyin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 282 göst.
0 oy
16 cevap 558 göst.
21 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 208 göst.
0 oy