0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,833 puan) tarafından
Ozelliklede spor yapan varsa benide motive etsin nolur ya

9 Cevaplar

0 oy
(1,827 puan) tarafından

Yes diyet no spor  :D ip aldim atlarım diye ama  evin içinde olmuyor 

-Reklam-
0 oy
(16,164 puan) tarafından
Diyetisyen desteği ile 2.5 ayda 6 kilo verdim ve ciddi oranda yağ kaybım var ama ben spordan çok diyet yaptım 
(21 puan) tarafından
Canım neler yedin neler yaptın
(16,164 puan) tarafından
Abur cubur zaten yemiyorum sabah kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği ile normal peynir zeytin yumurta yeşillikli bir kahvaltı öğlen bakliyatli veya Tom balıklı salata akşam da sebze veya et tavuk yemeği ama çok ölçülü yanında çorba ve salata ile bol su akşam ekmek yok pilav makarna abur cubur hiç bir şey yok sadece ara öğünler den birinde kahve yanında bir dilim bitter çikolata diğer ara öğünde de çiğ kuruyemiş
0 oy
(908 puan) tarafından
Diyetisyen ile 3 ayda 10 kg verdim hepsi yağdan baya inceldim yani  40 beden zor olurken 38 baya bol oluyor şuan 36 38 arasına düştüm .spor yapamadım çünkü bebekten fırsatım olmuyor .yuzme veya reformer pilates düşünüyorum kış gelince daha da sıkılaşma k adına 
(1,827 puan) tarafından
Yağdan nasıl verdin
(11,833 puan) tarafından
Bende sikilasmak istiyorum aslinda kilom yok 57 kiloyum ama göbek ve biraz basen var
(11,833 puan) tarafından
Yediklerine dikkat ederek :) gecen senede esim 9 kilo vermisti 8 kilosunu yagdan. Evde kendisi yapti ve spora gitti. Spor hocadi sasirmisti
(908 puan) tarafından
Diyetisyenin verdiği listeye uyunca zaten yağdan veriliyor kilo kas kaybı olmuyor yani .yağdan verince de incelme gözle görülür oluyor özellikle bel bölgem çok inceliyor yağdan kilo verince
0 oy
(5,321 puan) tarafından

Spor bol bol odun taşiyorum sayılır mı :D diyete devam canoo 20 gündür 3 kilo gitti çok şükür ☺

(861 puan) tarafından
İşin içinde odun yarması da varsa tam spor sayılmalı bence :D
(5,321 puan) tarafından
Ooo olmaz mi canim hemde nasıl yarıyorum görsen nasıl terler atıyorum ☺☺
(861 puan) tarafından
O varken esktra spora gerek yok zaten çoğu spor çocuk oyunu kalır onun yanında:)
(5,321 puan) tarafından
Vallahi kolay kolay terlemem ama oduna başladım mı hem yorgunluk hem de ister istemez susuyorum bol bol su içip başladım mı bir bakıyorum şarıl şarıl terler akıyor ☺☺
(861 puan) tarafından
Hakikaten yorucu iştir bilirim bayadır öyle tempolu odun yarma işine girmedim malum sebeplerden ötürü kendimi sakındığımdan ama hafızamda yer edinmiş durumda hala :D
0 oy
(5,521 puan) tarafından

sen bihter ziyagilsin . aptallk etme kalk kendine gel ve sporunu yap aç yasa.:)

0 oy
(5,858 puan) tarafından
Ben varım canım diyetisyen ile yapıyorum haftada en az 5 gün 40 dk yürüyorum geçen iki gün duvar platesi yapayım dedim belimi kitledim bıraktım zaten bel sakat ☺️
0 oy
(13,443 puan) tarafından
Gel gelsene gruba
(11,833 puan) tarafından
Nerde kiz grubunuz
(13,443 puan) tarafından
Telegram’da yüzlü kilolardan düşenler oldu
(11,833 puan) tarafından
Kiz aslinda kilom 57 ama spor yapmam lazim. Sporda yapiyomusunuz
(13,443 puan) tarafından
Var yapan benım vaktım olmuyor çoçuklardan Efe diş çıkarıyor
(11,833 puan) tarafından
Off işte 2 çocuk unca bende oyle. Dinlenmek istiyorum. Motivasyonum sifir ya
(67 puan) tarafından
Herkese açık mı grup
(13,443 puan) tarafından
Linkle eklenebilir canım
(13,443 puan) tarafından
Efe hiç durmadan diş çıkarıyor kızımın hep çikinca görmüştüm oğlum hep ateş le
0 oy
(67 puan) tarafından

Bende istiyorum bendeee. Geçen sene bu zamanlar 10 kilo verdim geri aldım hepsini bikac ayda bu sene sıkı tutmam lazim ama motivasyon 0. Belki destek bulurum diye girdim senin postunu gördüm :silly:

0 oy
(330 puan) tarafından
Bende aşırı spor yapmak istiyorum gece karar veriyorum şunu şunu yapıcam diye sabah yine aynı üşeniyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 316 göst.
0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
25 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Limonlukek (3,424 puan) tarafından soruldu

401,647 soru

12,023,988 cevap

36,232 kullanıcı

...