0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde (4,071 puan) tarafından

Hanımlar nişanlıyken kayınvalidem aldıkları çeyizi bunlara koyup getirmişti resmen başıma bela oldu anneme vereyim dedim kabul etmedi evde yer yok diye kızımın odasına koydum ama memnun da değilim sizce kötü mü duruyor evdeki en münasip yer orası 

image

image

image

Annem de oyuncak dolabını oradan alıp sandığı oraya koy yatağı duvara kadar gelip yatak ucuna da oyuncak dolabını koy diyor ama o zaman da kitaplık sandıktan kapanmış olacak

32 Cevaplar

0 oy
(1,025 puan) tarafından
Bence çok cici duruyor vermektense içini boşaltın oyuncaklarını vs koyun bende de bi benzeri var kızımın peluş oyuncakları duruyor içinde 
(4,071 puan) tarafından
Oyuncak Dolabı var aslında sandıkların içi dolu şikayet etsem de depolama alanı olarak iyi evde koyacak yer bulsam
-Reklam-
0 oy
(3,544 puan) tarafından

image

Aynı kaderi paylaşıyoruz benim sandıklarda kızımın odasında. Elimden açıkarmaya çalışıyorum ama içi daha çeyizlerim dolu onları nereye koyacam bu sefer 

(4,071 puan) tarafından
Ben de şikayet ediyorum ama içleri full dolu. Gözüme batmayacak bir yer olsa işimi görmüyor değil :))
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Bütünlüğü bozmuş bence haklısın canım bence verebilirsen kaynana falan geri ver çünkü kızının odası çok hoş ama onlar alakasız durmuş benim gözüme hep batardi orası 
(4,071 puan) tarafından
Kayınvalidem çok uzakta kargo yapsam sandık parasından fazlaya gelir :))
0 oy
tarafından
Ver cocuga oyuncaklarini falan koyar ilerde srverek kullanir brnim kaynansmda boyle bisey slmis basima bela oldu cocukda oglan kizim olmazsa cope gidecek :)
(4,071 puan) tarafından
İçleri dolu aslında gözüme batmayacak bir yerde kalabilse işimi görüyor :))
0 oy
(13,168 puan) tarafından

İlerde bişeye lazım olur belki atma ben hiç sevmem boyle şeyler ama elimde olsa kullanılmayan eşya oyuncak vs koyup bir şekilde degerlendirirdim sende öyle yap çokta kötü durmuyor dönüştürmek içinde biseyler yapabilirsin 

(4,071 puan) tarafından
İçleri dolu büyük küçük havlular pike takımları nevresimler yazmalar işimi görmüyor değil sadece odaya yakışmadığını için gözüme batıyor :)
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Benimki de böyleydi ama ben attım çöpe 
0 oy
(390 puan) tarafından
Cnm evin bodrumu yokmu ben Bodrum'a koydum üstünde kapattim 
(4,071 puan) tarafından
Var da fare var diyorlar çöpe atsam daha iyi
(390 puan) tarafından
İlaclayin cnm bizim bodrum ev gibi tertemiz bide ben Bodrum'a indirdiklerimi gözden cikariyom benim koca attirmaz aşağı koyalım diyom unutuyor busure sonra veriyom ihtiyacı olana
0 oy
(52,083 puan) tarafından
ustunu kaplatip pif olarak kullanabilirsin canim yer yoksa mecbur duracak orda.
(4,071 puan) tarafından
Puf da sevmem hem onu nereye koyacağım :))
(52,083 puan) tarafından
kizin odasinda oturmaya. o küçük büyüğün icine girmiyor mu
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Bence yatak arkasında sırıtmıyor yerin yoksa. Çocuğunun bebeklik bazı anılarını sakla içerisinde. İleride verirsin. Sandıklar güzel çünkü. 
(4,071 puan) tarafından
İçleri dolu çeyizlik ürünler var gözüme batmayacak bir yerde kalabilse işimi görüyor aslında :)
0 oy
tarafından
Oyuncak kutusu olsun oyuncak koyarsınız içine güzel olur bence pembe güzel rengide 
(4,071 puan) tarafından
İçleri dolu bir sürü çeyizlik ürünler var gözüme batmayacak uer bulabilsem işimi görüyor aslında :)
0 oy
(13,927 puan) tarafından

Ay hiç sevmediğim bisi bu ben bunun yerine ayak ucu sandığı aldırdım pişman değilim  :) Ben çöpe koyardım kesin

(13,927 puan) tarafından
O değil de ayak ucuna koyup oyuncak sandığı gibi yapsanız sürekli oynamadığı şeyleri koysa mesela üzerine falan da oturur
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Puf olarak kullanılmazmı kapı girişine koysan içine terlikleri çekçek falan koysan
(4,071 puan) tarafından
Kapı girişinde yer yok oraya farklı bir konsept yaptım, puf olarak da kullanamam oeada koyacak yer yok oma da :))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 267 göst.
25 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 302 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Burcu58 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.