0 oy
92 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (878 puan) tarafından
bebegim 7 aylik oldu yani 7 ay bitti kahvaltida ne yedirebilirim siz neler yapiyorsunuz ?

7 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından

En İyi Cevap
cevaplar icin tsk
-Reklam-
0 oy
(13,080 puan) tarafından
yumurta, omlet çeşitleri, menemen, yulaf lapası meyveli falan. 
0 oy
(358 puan) tarafından
Canım tadımları yaptırdın mı Eğer yaptırdıysan bir tatlı kaşığı labne bir yumurta sarısı bir çay kaşığı da pekmez beraber karıştır iyice Ez bunları krem gibi yap kahvaltıda şu anlık onu verebilirsin Tabii ilk etapta hepsini bitirmesine lüzum yok yani bir tatlı kaşığı kadar da ise yeter hepsini bitireceğim diye de sakın deneme
0 oy
(651 puan) tarafından
Mesela peynir süzme peynir.  Yumurta yulaf muz elimde ne varsa yani.  Bebe bisküvi 
0 oy
(59 puan) tarafından
Benim bebeğim 15 gün sonra 8 aylık olacak.. Bir yumurta sarısı muz bir tatlı kaşığı tahin pekmez hepsini eziyorum biraz sulandırıyorum çok severek yiyor.. Öğle çorba veriyorum akşama doğru meyve veriyorum akşamda çorba veriyorum.. 
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Benimki 5 aylık sabah az yumurta sarısı biraz avokado karıştırıp çatalla ediyorum siz ceviz falan da rendeleyebilirsiniz biraz bebek labnesi karistirabilirsiniz asla bulamaç yapmayın biraz puturlu kalsın 7 aylık artık siz kahvaltıda ne yiyorsaniz yavaş yavaş verebilirsiniz tuzsuz zeytin vs yiyebilir 
0 oy
tarafından
Ben sabahları  

1 yumurtanın sarısı 

1 tane cicibebe

Bir adet muz 

1 YK labne peynir 

Bir YK pekmez 

1 YK yoğurt hepsini iyice ezip veriyorum canım 

Aralarda 

Meyve suyu hazırlıyorum yada portakal veya mandalinayi meyve emziğine koyup hem oyalansin hemde vitamin alsın diye veriyorum

Akşamları

Tavuk suyunu hazırlayıp normal su ile seyreltip 

1 ufak dal brokoli 

1 havuç 

Yarım patates 

Yarım kabukları soyulmuş kapya biber 

1 YK irmik le pişirdikten sonra bilenderdan geçirip veriyorum canım 

Tabii bunları değiştiriyorum kafama göre akşam çorbayı bazen es geçip yerine organik pirinç unuyla meyve püresi yapıp veriyorum 

Biz ek gıdaya 4,5 aylıkken başladığımız için tadimlar çoktan bitti O yüzden daha fazla seçenek var canım şu an senin hangi tadımı yaptırıp yaptırmadığını bilmediğim için bu kadar yazabildim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
+1 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
8 cevap 115 göst.

409,900 soru

12,323,730 cevap

39,043 kullanıcı