0 oy
1,609 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (518 puan) tarafından

9 aylik oglum var 1 defa bile birakmadim keyfim için. Gecende esim dedi anneme bırakalım 2 saat gezelim diye keyfim icin birakamam dedim ama pazar günü kaynanami bize cagiricam karnini doyurcam saat 1 2 arasi uyuyor oglum 2 saat çıkıcaz öyle tabi kalbim dayanirsa :)

49 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
Hayatta bırakmam.bebeği ona buna bırakmak için yapmadım.. Ben nereye çocuğum oraya. Benim keyfim de zevkim de çocuğum.. 
-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından
9 aylık olduk sadece sinavlarim oldugunda bıraktim anneme oda 1  2 saat  aslında içim rahat birakiyorum ama ne bilim mecburi olmadikca aklım kızımda kalıyor yaptigim şeyden zevk alamiyorum o olmayinca :)
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Hic bir zaman birakmadimm
0 oy
tarafından
Kaynanam çok iyi bakıyor çocuklara gözüm hiç arkada kalmıyor hastane işi falan olunca bırakıyorum onun dışında gezmek için bırakmadım hiç 
0 oy
(3,254 puan) tarafından
Hic yapmadik ama meleğimi birakamam sanirim kimseye
0 oy
(3,444 puan) tarafından

İş için 9 ay anneme bıraktım ondan sonra doktora bile kendimizle götürdüm doguma bile benimle geldi :D

Karı koca olarak sanki yapsak ihanet ediyormuş gibi hissederiz :D

0 oy
(1,351 puan) tarafından

Yaşına girecek yakında paşam sadece 1 kere saçımı kestirirken annem durdu yanında onun dışında hiç bırakmadım bırakamıyorum gönlüm el vermiyor oysaki çokta iyi bakarlar sanırım ben oğlumdan ayrı kalmaya hazır değilim :D

0 oy
tarafından
2 aylık kızım var asla bırakamam aklım kalir
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Ben birakiyorum anneme valla benden iyi bakiyo hic gozum arkada kalmiyor canim 5 aylik oglum kac defa biraktim bence sende birak birax nefes al cok iyi gelir emin ol insan bunaliyor 
0 oy
(703 puan) tarafından
Ilk 7 ay kimseye bırakmadım cunki Kyinvalidem biseyler vermeye çalışırdı hep bn ikaz ede ede vermemeyi öğrendi sonra baktımki artık vermiyor oğlumda herşeyi yemeye başladı bizde bırakmaya başladık  şuan bir yaşında bırakıp çıkıyoruz eşimede  banada çok iyi gekiyir6toparlanip daha iyi  bi bakım sağlayabiliyoruz ona
0 oy
(769 puan) tarafından
Kaynanama bıraksam gözüm arkada kalıyor ağlıyor bakamam diyo sonra bakarım diyo nasıl bırakayım o böyle ikilem yaparken annem rahat bi şekilde bırak bakarım neden bakamayım size nasıl bakmışım diyo ona güveniyorum bu seferde bana bırakmadı diyecekler bırakamıyorum bu yüzden bugün doktora gidicem bakalım napcam çokta salgın var 
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Ben hiç bırakmadım içim rahat etmez zaten bizim öyle gezmemiz falan yoktur
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Kesinlikle keyfim için bırakmam bebeğimle yaparım her şeyi şimdiden hayalini kuruyoruz zaten allahım o günleri göstersin inşallah 
0 oy
tarafından
Çok zor bir ihtimal neler duyuyoruz neler. 
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Henüz 4.5 aylık oğlum ama biraz daha büyüdüğünde babannesine bırakıp 1 saat bile olsa eşimle dışarı çıkmayı dusunuyorm canm tabiki bebeklerimizi çok seviyoruz aklimda onda kalır ama bizde insanz farklılığa ihtiyacımız oluyo
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Bırakmadım bırakmam :/
0 oy
(5,440 puan) tarafından

Ben ilk 15 aylıkken bırakmistim evlilik yıl dönümü için yemeğe çıkarmıştı ama yediğim yemek nereye gitti bilmiyom :D

0 oy
(7,120 puan) tarafından
Kimseye bırakamam çocuklarımı guvenemedigimden değil. Içim rahat etmez. Çok üzülürüm. Ne yaparsak onlarla, böyle cook mutlu oluyoruz:)))
0 oy
tarafından
Oglumsuzz olmazz amanınn kalbım orda kalır :)
0 oy
(12,269 puan) tarafından

4 çocuğum  var sadece  1 kere sinemaya  gitmiştik  

:D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 446 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -MickeyMouse- (14,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 572 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,778 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 601 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,475 soru

23,680,021 cevap

310,197 kullanıcı

...