Kızlar ya kafam karıştı akşam yaprak sarcm altına tavuk eti koyup yarın pişirsem sıkıntı olur mu ona göre yapacm
Tavuk kanını salar kötü kokar olmaz bence.
Bende öyle düşündüm yine de sizlere sormak istedim normalde yaprak sarip ertesi gün yapiyordum da böyle hiç yapmadm
Genelde kaburga koyarlar . Tavuk duymadım hic
Biz tavukla yapiyorz da sadece bir gün bekleyeceği için kötü tat verir mi diye kararsız kldm
Verir belki
İşte o yüzden kararsz kldm
Tavuk olmaz yaaaa🫣 et yada kaburga canım
Bz tavuklu yapıyoruz cnmm
Güzel oluyor mu valla hiç denemedim tavuklu
Et gördüm ama tavuk koyanı görmedim hiç nasıl olur bilemedim
İçine koyuyorum da normalde sadece altina nasil olur bilemedm
Bende kemikli et koyuyorum hafiften kizartiyorum ertesi güne pişiriyorum sizde kızartıp öyle altına koyun bişe olmaz
Diğer et yokda tavuk var
Hafiften kızartın bişe olmaz bence tavuk suyuda salmaz bu arada
Anladm sağolun öyle yprm
Tavuğu ben üstüne koyuyorum kolay pişiyor. Kırmızı et gibi değil tavuk eti daha çabuk pişiyor. Ama eti pişireceğim zaman koyuyorum
Anladm teşekkür ederim
411,508 soru
12,387,934 cevap
43,618 kullanıcı