+1 oy
157 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (238 puan) tarafından

Kızlar ya kafam karıştı akşam yaprak sarcm altına tavuk eti koyup yarın pişirsem sıkıntı olur mu ona göre yapacm 

6 Cevaplar

0 oy
(17,451 puan) tarafından

Tavuk kanını salar kötü kokar olmaz bence.

(238 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm yine de sizlere sormak istedim normalde yaprak sarip ertesi gün yapiyordum da böyle hiç yapmadm

-Reklam-
0 oy
tarafından

Genelde kaburga koyarlar . Tavuk duymadım hic

(238 puan) tarafından

Biz tavukla yapiyorz da sadece bir gün bekleyeceği için kötü tat verir mi diye kararsız kldm

tarafından

Verir belki 

(238 puan) tarafından

İşte o yüzden kararsz kldm

0 oy
(2,337 puan) tarafından

Tavuk olmaz yaaaa🫣 et yada kaburga canım 

(238 puan) tarafından

Bz tavuklu yapıyoruz cnmm

(2,337 puan) tarafından

Güzel oluyor mu valla hiç denemedim tavuklu 

0 oy
(4,414 puan) tarafından

Et gördüm ama tavuk koyanı görmedim hiç nasıl olur bilemedim 

(238 puan) tarafından

İçine koyuyorum da normalde sadece altina nasil olur bilemedm 

0 oy
(119 puan) tarafından

Bende kemikli et koyuyorum hafiften kizartiyorum ertesi güne pişiriyorum sizde kızartıp öyle altına koyun bişe olmaz

(238 puan) tarafından

Diğer et yokda tavuk var

(119 puan) tarafından

Hafiften kızartın bişe olmaz bence tavuk suyuda salmaz bu arada 

(238 puan) tarafından

Anladm sağolun öyle yprm

0 oy
(717 puan) tarafından

Tavuğu ben üstüne koyuyorum kolay pişiyor. Kırmızı et gibi değil tavuk eti daha çabuk pişiyor. Ama eti pişireceğim zaman koyuyorum

(238 puan) tarafından

Anladm teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 247 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,086 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 115 göst.
0 oy
7 cevap 84 göst.
+2 oy
2 cevap 103 göst.

412,081 soru

12,405,045 cevap

44,576 kullanıcı

Kategoriler

...