Kzlar bi haftadjr doğum yaptım bugün bir tabak ezogelin çorbası ictim ama mercimek coktu icinde bnds gaz yaptı sezeryanliyim bde bebegim kuveste bugün iki defa sağım yaptim mercimek çorbası ictikten sonra süte karisirmi smdi oralarda bde sancili olmasin mi ne yapsam
Yapar maalesef. Kimyon koy yemeklerine . Ben rezene çayı içiyordum günde bir bardak
Evet kendi yemeğine koy. İlk 10 gün gaz sıkıntısı olmuyor aslında bebeklerde . Bnm bebegimde yattı 7 gün kuvezde. Her gün süt götürdüm sagip
Sizin neden yatti acaba bde kac haftalikti
37 haftalik dogdu dr iri bebek diye erken aldi . Enfeksiyondan dolayı yattı. Geçmiş olsun cnm size
Szde gwcmis olsun cnm
Sağol cnm bnmki 10 ayini geçti. Martta doğdu.
Kzlar cvp bekliyorum
Hemde nasıl yapıyor ben hiç tuketmiyorum o yüzden hemen süte karışmaz . Bebisin neden kuvezde geçmiş olsun
Erken dogdu cnm 35 haftalk ama kilosu az dye kuvese aldilar yarin sagim yapsam sute karisirmi
Karışır bişey olmaz Allah'ın izniyle kimyon at yemegine gaz yapacak şeyler tuketirsen bide papatya çayı iç bende sezeryan oldum aşırı rahatlatiyo insanı
Sana yapar bebege yapmaz. Oyle olsa emzirme boyunca mercimek yememen gerek. Ben iki cocugumda da herseyi yedim gaz maz olmadi, olmazda zaten. Osman gonulal var instagramda cocuk doktoru, kendisi bu konuda aciklama yapmisti.
Ben içiyorum hiç birşey olmuyor cnm
Ben 40 çıktıktan sonra unuttum içtim bebek çok ağladı gazdan. Şimdi 5 aylık oldu 1 kez içtim o da bol kimyonlu. Bence bir daha içme bebeğin için
Ben gazlı içecekler dışında kuru fasulye dahil gaz yapabilecek ne varsa yedim. Hepsine yerken kimyon kattım ama. Maalesef gaz yapan yiyecekler sütü de arttıran yiyecekler oluyor aynı zamanda. Takılma gaz yapar diye. Kimyon katarak ye.
Gaz yapar doktor beni uyarmıştı yemene içmenr dikkat et diye kimyon rezene içmeme ragmen gaz yapardı yine
411,023 soru
12,370,227 cevap
42,376 kullanıcı