0 oy
86 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,257 puan) tarafından

Kzlar bi haftadjr doğum yaptım bugün bir tabak ezogelin çorbası ictim ama mercimek coktu icinde bnds gaz yaptı sezeryanliyim bde bebegim kuveste bugün iki defa sağım yaptim mercimek çorbası ictikten sonra süte karisirmi smdi oralarda bde sancili olmasin mi ne yapsam

8 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından

Yapar maalesef.  Kimyon koy yemeklerine  . Ben rezene çayı içiyordum günde bir bardak 

önce tarafından

Evet kendi yemeğine koy. İlk 10 gün gaz sıkıntısı olmuyor aslında bebeklerde . Bnm bebegimde yattı 7 gün kuvezde. Her gün süt götürdüm sagip 

önce (1,257 puan) tarafından

Sizin neden yatti acaba bde kac haftalikti

önce tarafından

37 haftalik dogdu dr iri bebek diye erken aldi . Enfeksiyondan dolayı yattı.  Geçmiş olsun cnm size

Szde gwcmis olsun cnm

önce tarafından

Sağol cnm bnmki 10 ayini geçti. Martta doğdu. 

-Reklam-
0 oy

Kzlar cvp bekliyorum 

0 oy
önce (1,596 puan) tarafından

Hemde nasıl yapıyor ben hiç tuketmiyorum o yüzden hemen süte karışmaz . Bebisin neden kuvezde geçmiş olsun

Erken dogdu cnm 35 haftalk ama kilosu az dye kuvese aldilar yarin sagim yapsam sute karisirmi

önce (1,596 puan) tarafından

Karışır bişey olmaz Allah'ın izniyle kimyon at yemegine gaz yapacak şeyler tuketirsen bide papatya çayı iç bende sezeryan oldum aşırı rahatlatiyo insanı 

0 oy
önce (4,422 puan) tarafından

Sana yapar bebege yapmaz. Oyle olsa emzirme boyunca mercimek yememen gerek. Ben iki cocugumda da herseyi yedim gaz maz olmadi, olmazda zaten. Osman gonulal var instagramda cocuk doktoru, kendisi bu konuda aciklama yapmisti.

0 oy
önce (479 puan) tarafından

Ben içiyorum hiç birşey olmuyor cnm

0 oy
önce (3,666 puan) tarafından

Ben 40 çıktıktan sonra unuttum içtim bebek çok ağladı gazdan. Şimdi 5 aylık oldu 1 kez içtim o da bol kimyonlu. Bence bir daha içme bebeğin için 

0 oy
önce (4,075 puan) tarafından

Ben gazlı içecekler dışında kuru fasulye dahil gaz yapabilecek ne varsa yedim. Hepsine yerken kimyon kattım ama. Maalesef gaz yapan yiyecekler sütü de arttıran yiyecekler oluyor aynı zamanda. Takılma gaz yapar diye. Kimyon katarak ye.

0 oy
önce (1,253 puan) tarafından

Gaz yapar doktor beni uyarmıştı yemene içmenr dikkat et diye kimyon rezene içmeme ragmen gaz yapardı yine

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 160 göst.
0 oy
16 cevap 225 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kurdele (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
9 cevap 146 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (948 puan) tarafından soruldu

411,024 soru