Çok samimi olduğum bir arkadaşım var akşam görüntülü konuşuyorduk hafta sonu sen de börek yapalım dedi olur dedim baktım eltisini bağladı konuşuyorduk sen de kaç çocuk var dedim benim çocuğum yok dedi ondan sonra telefonu kapattıktan sonra arkadaşım bana yazdı etrafında çocuğunu evlatlık vermek isteyen kimse yok mu sizin oralarda dedi yok dedim eltimin çocuğu olmuyor tüp bebek yaptıracak paraları da yok dedi elden bir çocuk almak istiyorlar dedi dedim zor durumda olmadıkları sürece kimsenin vereceğini sanmıyorum bu devirde kimse vermez sen veremez misin dedi 4 çocuğun var zaten bu doğacak olanı eltime versen büyük sevaba girersin dedi saçmalama dedim eşya mı bu çıkarıp vereceğim Allah herkese nasip etsin de çocuğu vermek için yapmadım dedim duymamış olayım dedim devlete başvursunlar koruyucu aile olsunlar dedim başvurdular dedi şartlardan biri el vermediği için vermediler dedi dedim kusura bakma bunun bahsi bile çok yanlış kimse çaresiz kalmadığı sürece evladını vereceğini sanmıyorum
Ben olsam asla görüşmem bu tarz konuşan biriylede
Bana biri böyle birşey dese daha fazla konuşmam ne demek sen veremez misin eşya mi bu ne cahil cuhela insan var ya
Ne biçim insan o öyle ya bir tabak yemek istiyor sanki hayrına veremezmisin diye çok akıllıysa kendi doğursun madem veriversin sevabına mal insan ay deli oldum okuyunca can o can bencil yaratıklar yüzüne bile bakma
Görüşmeyi kesmelisin ben olsam her yerden engeller bir daha evimin önünden geçirmem
O nasıl söz ya ben olsam bir daha asla konuşmam
Hayrola karpuz mu alıp veriyoruz
Şaka gibi gercekten
Eşyamı bu yahu elden almak istiyorlarmış 😤😤 4 tane varmış bir tanesin versen büyük sevaba girermişsin 😤terbiyesiz kadın. Kendi doğurup versin madem o kadar kolaysa
O kişi senin arkadaşın mi oluyor böyle bı zihniyette maddi durumları yoksa neden çocuk istiyolar ne garipsiniz yahu samimi olma. Öyle biriyle sende kes bağını
Ne saçma şeyler bence uzak durmalisin
Seninle arkadaş olmasının sebebi belli olmuş. Kim olursa olsun bu teklif yapılamaz. Ancak sen talep edersen böyle bir teklifte bulunabilir. Çoluğuna çocuğuna dikkat et. Neler duyuyoruz daha sonra üzülme
Valla canım denilen şey gerçekten çok saçma zaten söylenmemesi gereken birşey ama burda bence önemli olan senin bu insanlarla gorusmemen. Ben olsam bana bunu diyen insanlara daha güvenmem evime sokmam çocuklarima yaklaştırmam. Evet kadının yaşadığı zor bir süreç olabilir ama böyle zamanlarda görüyoruz duyuyoruz işte insanlar sacmalayip yanlış şeyler yapabiliyor.
Kendi doğursun versin madem öyle kolaysa
Paçalarından cehalet duygusuzluk akıyor bu konuşmanin.Muhattap olduğunuz insanlara bakın bir gözden geçirin bence.
Tövbe ya bunu nasl diyebildi bence uzak dur eşya mi bu
Eltini çok düşünüyorsan yap bir çocuk ver o zaman de. sonra da tüm bağı kes at böyle insanlarla bırak arkadaş olmayı selam bile vermemek gerek
Şuan ağzım açık kaldı ve çok sinirlendim
O arkadaşınla iletişimi kes sakın konuşma ondan sana zarar gelir çocuk kaçırmaları falan allahım aklımı kaçırcam
Açıkcasi ben olsam arkadasligimi sonlandirirdim
Eskiden mesela çocuğu olmayan kadınlara eltileri nasıl çocuk veriyomuş nasıl bir fedakârlık söz konusuydu
Hiç normal postun olmaz mı bacım senin?
412,796 soru
12,428,047 cevap
45,562 kullanıcı