+1 oy
1,715 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var akşam görüntülü konuşuyorduk hafta sonu sen de börek yapalım dedi olur dedim baktım eltisini bağladı konuşuyorduk sen de kaç çocuk var dedim benim çocuğum yok dedi ondan sonra telefonu kapattıktan sonra arkadaşım bana yazdı etrafında çocuğunu evlatlık vermek isteyen kimse yok mu sizin oralarda dedi yok dedim eltimin çocuğu olmuyor tüp bebek yaptıracak paraları da yok dedi elden bir çocuk almak istiyorlar dedi dedim zor durumda olmadıkları sürece kimsenin vereceğini sanmıyorum bu devirde kimse vermez sen veremez misin dedi 4 çocuğun var zaten bu doğacak olanı eltime versen büyük sevaba girersin dedi saçmalama dedim eşya mı bu çıkarıp vereceğim Allah herkese nasip etsin de çocuğu vermek için yapmadım dedim duymamış olayım dedim devlete başvursunlar koruyucu aile olsunlar dedim başvurdular dedi şartlardan biri el vermediği için vermediler dedi dedim kusura bakma bunun bahsi bile çok yanlış kimse çaresiz kalmadığı sürece evladını vereceğini sanmıyorum

72 Cevaplar

0 oy
(263 puan) tarafından

Ben olsam asla görüşmem bu tarz konuşan biriylede 

-Reklam-
0 oy
(1,239 puan) tarafından

Bana biri böyle birşey dese daha fazla konuşmam ne demek sen veremez misin eşya mi bu ne cahil cuhela insan var ya

0 oy
(7,406 puan) tarafından

Ne biçim insan o öyle ya bir tabak yemek istiyor sanki hayrına veremezmisin diye çok akıllıysa kendi doğursun madem veriversin sevabına mal insan ay deli oldum okuyunca can o can bencil yaratıklar yüzüne bile bakma 

0 oy
(616 puan) tarafından

Görüşmeyi kesmelisin ben olsam her yerden engeller bir daha evimin önünden geçirmem

0 oy
(2,724 puan) tarafından

O nasıl söz ya ben olsam bir daha asla konuşmam

0 oy
(1,517 puan) tarafından

Hayrola karpuz mu alıp veriyoruz

0 oy
(150 puan) tarafından

Şaka gibi gercekten 

0 oy
(5,780 puan) tarafından

Eşyamı bu yahu elden almak istiyorlarmış 😤😤 4 tane varmış bir tanesin versen büyük sevaba girermişsin 😤terbiyesiz kadın. Kendi doğurup versin madem o kadar kolaysa 

0 oy
(415 puan) tarafından

O kişi senin arkadaşın mi oluyor böyle bı zihniyette maddi durumları yoksa neden çocuk istiyolar  ne garipsiniz yahu samimi olma. Öyle biriyle sende kes bağını 

0 oy
(165 puan) tarafından

Ne saçma şeyler bence uzak durmalisin

0 oy
(130 puan) tarafından

Seninle arkadaş olmasının sebebi belli olmuş. Kim olursa olsun bu teklif yapılamaz. Ancak sen talep edersen böyle bir teklifte bulunabilir. Çoluğuna çocuğuna dikkat et. Neler duyuyoruz daha sonra üzülme

0 oy
(695 puan) tarafından

Valla canım denilen şey gerçekten çok saçma zaten söylenmemesi gereken birşey ama burda bence önemli olan senin bu insanlarla gorusmemen. Ben olsam bana bunu diyen insanlara daha güvenmem evime sokmam çocuklarima yaklaştırmam. Evet kadının yaşadığı zor bir süreç olabilir ama böyle zamanlarda görüyoruz duyuyoruz işte insanlar sacmalayip yanlış şeyler yapabiliyor.

0 oy
(3,558 puan) tarafından

Kendi doğursun versin madem öyle kolaysa

0 oy
(1,224 puan) tarafından

Paçalarından cehalet duygusuzluk akıyor bu konuşmanin.Muhattap olduğunuz insanlara bakın bir gözden geçirin bence.

0 oy
(1,331 puan) tarafından

Tövbe ya bunu nasl diyebildi bence uzak dur eşya mi bu

0 oy
(310 puan) tarafından

Eltini çok düşünüyorsan yap bir çocuk ver o zaman de. sonra da tüm bağı kes at böyle insanlarla bırak arkadaş olmayı selam bile vermemek gerek

0 oy
(1,006 puan) tarafından

Şuan ağzım açık kaldı ve çok sinirlendim 

O arkadaşınla iletişimi kes sakın konuşma ondan sana zarar gelir çocuk kaçırmaları falan allahım aklımı kaçırcam

0 oy
(962 puan) tarafından

Açıkcasi ben olsam arkadasligimi sonlandirirdim

0 oy
(853 puan) tarafından

Eskiden mesela çocuğu olmayan kadınlara eltileri nasıl çocuk veriyomuş nasıl bir fedakârlık söz konusuydu

0 oy
(10,607 puan) tarafından

Hiç normal postun olmaz mı bacım senin?

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 304 göst.
0 oy
15 cevap 564 göst.
28 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,746 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 300 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berfinn (1 puan) tarafından soruldu

412,796 soru

12,428,047 cevap

45,562 kullanıcı

Kategoriler

...