nasıl anlatsam bilmiyorum kısaca özetleyim esim bnmle evlenmeden önce kendi isyerinde calisan dul cocuklu bi bayanla iliskisi olmus bu kadin cok bulasik biz evlendik esime msjlar atiyordu hani bana nikah yapacaktin bilmem ne falan kadinin facesini takip ediyorum esimle evlendim evleneli hep aklimda ya esim onunla gorusuyorsa diye ama esime bu şüphemi söyledim belirttim bu yüzden daha dikkatli davraniyor 3 yildir pazar günleri izinli birkez olsun bensiz gecirmedi evlendik evleneli birkez bile eve gec gelmedi esnaf eşim aksam yedide dukkani kapatir 40 gece evde olur beni gün icerisinde mutlaka arar yazar ama eşimin bu aralar morali bozuk bana işle ilgili sıkıntılarım var dedi
Allah öyle kadınların şerrinden bizi ve kocalarımızı korusun . Bence esinle konuş bu şüpheyle yaşanmaz
Kendi kendine sorun yaratma bence ...
Belki başka biri ile çıkıyor kadın, belki başka bir ilişkisi var ,
Kötü düşünme bence ...
Eşin iyiymiş baya bence gözü senden başkasını görmüyordur hem kendin diyorsun kadın evli erkeklerin peşinde diye başka birini bulmuştur yine de aklım almıyor bi kadın bi kadına bunu nasıl yapar ya evli insanların arasını bozmak çok büyük bi günah
1,489,230 soru
24,341,259 cevap
346,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın