Eşimle 2011 yılından beri tanışıyoruz 2019 Şubat ayında evlendik. Kayınvalidemler beni istemiyorlardı. Şimdi 56 günlük bir kızımız var Bana karşı davranışları değişti ama ben onlara tahammüle edemiyorum beni istemedikleri aklıma geldikçe sinir oluyorum. Bir de iki güne bir görüntülü konuşma oluyor yanlarında bile durmuyorum tahammülüm o kadar yok yani. Bir de yok işte ikinciyi yap bunu bize ver biz kıza bakarız diye cümleler kuruyorlar iyice sinir oluyorum ne demek ben çocuğumu sana vermek için mi doğurdum. inanın sesleri bile böyle beynimi tırmalıyor o kadar gıcık oluyorum. Kızımı yavrum annem kızım diye sevmeleri bile çok sinir ediyor mesela o kadar onlara karşı nefret dolu oldum.
Hadi şimdi yayladalar Bir ay sonra buraya gelecekler aynı şehirde yaşıyoruz O zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bir de her seferinde mama veriyor musunuz aman vermeyin aman şöyle yapın aman böyle yapın her şeyede karışıyorlar sinir oluyorum. Kayınpeder de aynı şekilde her şeye karışıyor. Çok bilmişlik yapıyorlar dayanamıyorum.