O kadar fedakarki yorgun olmasına ragmen aksam gelip bebegimizi kucaginda gezdiriyor uyutuyor bende uyumuyo bebek onda hemen uyuyo ayaginda salliyo baska hir ise girdi maasi biraz daha fazla fiye onuda eksik vermisler maasini maas kesim gununden dolayi onumuzdeki ay tam verceklermis 1900 tl maas almis kira 800tl sadece hayatta yetmeyecek bebegimiz var bez mama vs ev alisverisii desen hicbisey almasan 500 tutuyor bu ay isten ciktigi icin 10 gun felan evde durdu para gelmedi tabi o zamanlar dibe girdik iyice annem yardim ediyo 1 aydir alisverisimizi o yapiyo bebegime mama aliyo sagolsun kaynanamgilden hicbisekildd fayda yok varsa yoksa buyuk ogullarina calisiyorlar o yardim ediyo diye tarlaya herseyini yaotilar ev araba 3 dugun bize hicbiri yok buyuk oglu memur zaten kira yok arabalari var bizimde tam tersi ama umurlarinda degil esime uzuluyorum sadece maas az diye morali bozulmus bana belli etmiyo ama bebegimizede bisey alamadik dogru duzgun dedi bende daha ne yapacaksin herseyini aldin sevmen uyutman beni sevmen yeterde artar dedim onlar gorevim diyo of of cok uzuluyorum daha 24 yasinda yaditlari geziyor tozuyor o rv gecindirme derdindr ve annem bize yardim ettikce uzuluyor zoruna gidiyo icimi dokmek istedim sadece