Kızlar ben kaçarak evlendim ilk postumu okuyanlar anlıcaktır. Eşimin annesiyle bişeyler yaşamıştım doğumda falan çok kötü davranmıştı üç ay oldu dogum yapalı kaynanam hiç aramamıstı ben üçüncü kez bugun aradım konu konuyu açtı sana dargınım dedim ben kaçaraj evlendim düğün yaptırmadım eşya istediğim alınmadı vs vs milletin verdiği perde var evimde dedim sizi hiç zorlamdım saygısızlık etmedim böyle davranışı hakedecek naptım vs. Olaylar büyüdü tansiyonum çıkıyo deyip kapattı kayınbabam aradı ben ona hiç kötü söz söylemiyom tansiyonu var dedi ne istedin almadık vs düğün bile yaptırmadım oysa durumları iyi deil diye çeyreklerimi verip bilezik yaptırdım annemlerw gidince utanmayız takarız diye o derece yani. Dedim ben istemedim sizi düşündüm bana böyle niye davrandı dedim dogumda falan. Kayınbabam o yaşlı her yeri agrıyo sen hizmet edicek yere hizmet beklemişsin dedi bi hafta sabredemedin annene gitrin kocan da getirdi attı onu buraya dedi. (kaynanam bakmıyodu anneme götüttürdüm kendimi eşime) beni oyle yanlış anlamış ki kaynanam mutfakta bişey yiyodu bende aradaydım sezeryan oldum bu arada yemek mi yiyon anne demişim ben hazırlayım deseydin eşek deilim ben yapardım dedi yok banyo yapmıs banyo mu yaptın demişim. Kayınbabam diyo misafir geldi yapıcak tabi cart curt. Allah aşkına hastaneden gelmiştik banyo yaptınmı anne dedim bunda ne var bunşara alınmış çocumla ben arka odada kaldım yanımıza bikez bile gelmedi video izledi gelip gelip onu anlattı bunları da dedim çok zoruma gitti anne diye ben kendi kızıma bile sormadım agrın sızın var mı sana mı sorcam dedi telefonda. Kısaca suçlu ben oldum eşim o kadar demişti idare et sabret annem laf anlamaz vs diye şimdi dışardan geldi yemek falan yemedi gitti yatrı aferin böyle devam et boşanmamıza az kaldı dedi o kadar uyardım laftan anlamazlar alttan al diye dedi vs ama ben dinlemedim bugun arayınca patladım ağlayarak napıcam şimdi nolur akıl verin.