0 oy
2,457 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından

Biz yeni 1 ay olacak tasinali bebegim var cok zayif surekli onunla ilgileniyroum kardesim yemek yapip bize birakti esim isten geldi yemegi isit dedi 10 dk bebegimi emzirmem lazim dedim tmm dedi sonra kapimiz caldi alt komsu kocasini alip bize geldi genc kendisi neyse ben bebegimi emzirmeye devam ettim baktim kadin mutfakta esimin onune yemegi isitip koymus bende cok actim cok sinirlendim esime bagirdim sonra kadin masamin yerini degistirmis ekmek sepetimin yerini degistirmis bana sormadan cok sinir oldum bunu ben yapsam beni doverdi o kadin siz olsaniz ne yapardiniz esime soyle kizdim birlikte yicektik yemegi cocugu emzirip isiticagimi soyledim niye uyarmiyosun dedim hicbisey diyemedi sizce abarttimmi 

54 Cevaplar

0 oy
(358 puan) tarafından
Kadin dengesiz mi ya ona ne senin kocanin acligindan toklugundan bide kadin nerden biliyorki kocanin yemegi bekledigini kendisi mi istedi acaba isitmasini
-Reklam-
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ohaaa ya bu ne edepsizlik o kazulet kavat kocası hayırdır kızım milletin adamının önüne niye yemek koyuyor sun demedi mi 
0 oy
(5,879 puan) tarafından
Demekki kadın çok rahat biri utanama yok ayıp vla bnce ben olsam utanırım bnce kavga etmekle az etmişsn
0 oy
(149 puan) tarafından

Pardonda komşun ne sıfatla eşine yemek ısıtıp veriyor ne hakla evinin eşyalarının yerini değiştiriyor sen az tepki vermişsin senin yerinde olsam o komşuya ağzının payını verirdim ve bir daha görüşmezdim ! Eşime gelince daha yakasını kurtaramazdı benden bırak tartışmayı vallahi savaş çıkardı ... :angry:

0 oy
(6,910 puan) tarafından
Yahu evime korona da bı de oturmaya gelip bir de kim oluyor da eşime yemek hazırlıyor o yemeğin hazırlanacağını nereden biliyor peki
0 oy
tarafından
Az bile yapmışsın ay ne demek benim eltimden istese bile sinirleniyorum ben dururken ne alaka bide yabancı yani yollarım eşimi kadınla da daha muhatap olmam
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ne abartmasi bee delimisin ayrıca kadının seninn mutfağında.ne isi var.esinle.bunu anlamadim
0 oy
tarafından
Ben asla musade etmezdim.ne alaka mutfagina giripte kocani yemek indiriyor hemen orda haddini bildirseydin yerin dibine soksaydin kocanida iyilikle uyar .kadinla mesafe kur evine alma sende evine gitme vordugin zaman mutfagimdaki esyalari senmi degistirdin de ben ve esim hoslanmayiz bole seylerden de. ne cikiyosa bu komsulardan cikiyor hep neler goruyoruz programlarda
0 oy
tarafından
Ne münasebet benim evimde düzeni değiştirip kocama yemek hazırlayan komşunun ağzını yırtarım
0 oy
(401 puan) tarafından
Valla abartmadin zaten bu devirde insanin başına her is geliyor o kimki mutfagindaki esyalri degistiriyor kadinda k düşünce olmaliydi ya ben niye girim de elin adamina yemek isitim  yani sonuna kdr savu kendini
0 oy
(919 puan) tarafından
Alma bidaha o kadını bence evine bacım saçını başını yolsaymissin keşke 
0 oy
(992 puan) tarafından
Kocan bir yemegi ısıtacak kadar aciz mi ..... komşumla aranızda 1 aylık taisndigin yere egidio gelme samimiyetin varsa benim 5 yıllık komşumla gidip gelmem eee 
0 oy
tarafından
Kusura bakma ama ne abartması az yapmııssın canım ne alaka esıne yemek koyup senin duzenını bozacak o kim ki. Hata esinde uyarabılırdı
0 oy
(774 puan) tarafından
Kız ne münasebet herkes yerini bilsin senin düzenine karışamaz hadsiz o nasıl komşu öyle 

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 1,866 göst.
4 Aralık 2020 Aile kategorisinde Eminedoganyy (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,394 göst.
14 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,212 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 2,713 göst.