Valla az bile tepki vermissin ne demek ya arayip goturuyo demek cok ayip annesi sorsa kendisi demesi lazm ne isterse yapsin karismayin diye
Bi altın için eş kovalanmaz sadece eşinin aile icinde olanin aile icinde kalmasi gerektigini bilmesi gerek yaptığı saçmalık her olayda seni şikayet mi edecek bunu güzellikle otur konuş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır öyle kovalamakla bi yere varamazsin
:)) yani arayıp şikayet etmesi hey allahım ,kendilerini ne kadar komik duruma düşürdüklerinin farkında değil bu erkekler.
Annesi sormuştur altınları getiricekmisin biz ankaraya gidiyoruz diye oda senin aldığını demiştir canım hiç boşuna üzme kendini
Kız bana 7 tane bilezik taktı sadcee sülalesi olarak hepsi 4 200 tuttu 2 yıl önce düşün düşük takı altını sustum annem 1 bilezik yaptırdı o sadcee 2.5 milyardi bilerek aileme aldırmadim bende eşim ne yaptı etti kavga aldılar herseyi elimden takı setlerim ve Düğünde kimseye bilerek taktirmadi altın hepsini elden almış düğün günü nekadar pislikler ben hiç takamadim sırf amcası askerligini almak için elimden kavga edip almışlardı şimdi ne altın lafı duymak ne altın görmek istemiyorum bu erkekler beyinleri yok valla bak alana kadar hep kadını
Nerde yasiyosn canım. Altının kaynanana da durması nerde görüldü tobe tobe. Sen saklasın sonuçta onlar senin. Eşinin zihniyeti de ailesi gibi. Kocam da suç yok ailesinde
Ben iki tarafada laf olmasin diye vermedim kendim sakliyorum ne gerek var bir sürü laf olacak işte bu yüzden en iyisi bende kalmasi balayina giderken mecbur annemlere biraktim dönüstede aldim evime getirdim kaynanam yaşli bir tane kizi var evli gelince evi alt üst ediyor para ariyormuş ne bulursa aliyormuş bunlari duyunca birakamadim oraya
Kimseye vermezdim altınlarımı evlendikten 2 gun sonra kasaya bankaya koydum istediğim vakit alıp takip koyuyorum.
Valla senin yerinde olsam az da benim annem saklasin der altınları güzel biyere saklardim. Ne dmek ya hem anneler ankaraya gidecekmis der onuda fırsat bilirdim esin daha da üstüne gelirse gider bankaya altın hesabı yapar koyarım derimm. onu ayrilirsan altınlar bizde kalsın die yapıyor oğlunu da ikna etmiş anası belli. Yada ben öyle yapmıştım kaynanam benimde sürekli alıyordu gittim bankaya altın hesabı açtirip atmistim. Sonra tabi ayrıldık dünyanın binbir türlü hali var kötü olsan da verme ben eşimin üstüne vermiştim sonra altın hesabını ona devretmistim para yüzünden huzurum kaçmasın die Bileydim etmezdim Kaç saydı balık baştan kokar canim verme tecrübeyle sabit yaşadıklarımı da anlattım sana
Altinlari almisken kovaliyimmi :)) sen cok yaşa emi agirligini koymn iyi olmus bnm esim anasini bn hamileykn kontrole gidince eve sokmus didik didik edip altinlari bulup almislardi haram olsun
1,491,388 soru
24,370,947 cevap
348,003 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın