Kızlar evleneli 3ay oldu evlenirken taktıkları altın kaynanamgilde duruyodu onlar bodruma saklıyodu benim evim 7.katta kapı falan sapasaglam neyse dün misafirim gelcek altınları gonderirmisin anne dedim gonderdi fırsat bu diye evime gelmisken bende kalacak dedim esimde bugun anneme gidecegimi duyunca altınları istedi anneme vercem goturme dedi eve saklarim diyom ben gec gelecem dedi anneyin bodrumundan daha saglam dedim vermedim yanima aldim anneme geldim ben evden ciktiktan sonra kayınbabam aradı napiyon kizim bizim oglanı aradim bakmadi falan dedi bizde ankaraya gitcez doktora dedi kapattik oyle annemgilin yaninda oldugumu biliyodu sonra esim aradi babam seni aradimi dedi he dedim ne dedi diyo siz burdan ne anlarsiniz esim aramis annesine babasina meltem altinlari goturuyo haberiniz olsun demis onlarda aradi ben annemgile geldim diyince bisey diyemediler. Esime dedim ayip degilmi annene babana karini sikayet ediyon kimin o altinlar dedim bu ne alakasi var falan dedi ama suclandi on kere aradi aciklama yapti hic huyu degildir oysa napiyim bu herifi altinlarida almisken kovalayimmi sinir oldum cocuk gibi annesine babasina diyo uzun oldu helal edin bi sinir attım yazdikca annemede belli etmek istemiyom