Geçmiş postları ni bilmiyorum ama yazdıklarından anlaşılan etrafdan etkilenmişsin ki daha da demeyi bırakmasın, hep hoşuma giden kıssa vardr yazmak isterim ,belki biliyorsundur.
Gelinin biri kayınvalidesini hiç sevmezmis napsam da kurtulsam demiş, aklına köyde hocaya ona gidip büyü yaptırayım demiş. Hocaya kayinvalidemi hiç sevmiyorum onun ölmesini istiyorum bna oyle büyü yap ki yavaş yavaş ölsün demiş. Hoca tamam demiş onun eline iki ot vermis demiş ki bunu hergun yemeklerine katacaksin ama yemek verirken de sevgi sözcükleri söyleyeceksin annecim şifa olsun falan filan çünkü yarın öldüğünde senden suphelenmesinler demiş gelin tamm deyip hocanın dediğini yapmaya başlamis. Sonra işler değişmiş gelin kayinvalidesini sevmeye başlamis .ben naptım kadın ölecek bnm yüzümden deyip geri hocaya gitmiş hocam yaptığın büyüyü boz meğer kayinvalidem melek mis ,nolur ölmesin demiş. Hoca gülmüş korkma sana verdiğim bitki çayı gibiydi zarar hiç olmamıştır,senin ilacın sevgiydi onu da dilinle farkettin demiş...