Arkadaşlar merhaba Eminim benim gibi olan bir çok insan vardır. Yaklaşık bir senedir evli olacağım ilk Başta eşimi düşündüğüm için sırf onun için fedakarlık yaptım ve ailesiyle yaşamayı kabul ettim ailesiyle yaşıyorduk daha sonra annesinin ablasının ve babasının kıskançlıkları aldı başını gitti Kendi odamızda dinlenmemiz bile olay oluyordu daha sonra görümcem habire çocuğunu alıp gelmeye başladı günlerce kalıyor gidiyor tekrar geliyor falan sonra eşim bana hediye aldı diye bunlar kavga çıkarttı. En ufak şeyler bile bana patlıyordu ben daraldığım için evden gittim ve beni arayıp Soran olmadı ve bizim ayrılmamızı istediler ve biz üç ay eşimle ayrı kaldık ve bir çok tartışmamızda oldu eşimle tabii ki ailesi doldurdu onu falan. Kayınvalidem eşyalarımı attı hatıralarımı attı tuttuğum günlüğümün sayfalarını yırtmış öyle yollamış. Makyaj malzemelerimi almış falan vs neyse bunların sonunda şimdi eşim ayrı ev tuttu ve ikimiz yaşıyoruz eşimle. Sadece şu piskolojimi bozuyor ailesinin bize yaptıkları ve yaşattıklarını rağmen eşim yine onlarla hiçbir şey olmamış gibi görüşüyor ve konuşuyor yani beni anlarsınız belki ama bu benim biraz sinirimi bozuyor onca yaptıklarına rağmen hiçbir şey olmamış gibi. Bir yandan da şöyle düşünüyorum ailesi olduğu için bir vicdanını var Allah katında ne yapacak ki yani ailesine sonuç olarak ailesinin hatasını biliyor kabul ediyor ki ayrı ev tutup beni gelip aldı ve sahip çıktı evliliğini aksi taktirde ailesinin hatalarını görmemiş olsaydı ailesiyle kalırdı öyle değil mi benim gibi olan var mı eşiniz ailesiyle böyle olunca siz ne yapıyorsunuz nasıl başa çıkıyorsunuz sinirinizle?